Tehnologija FACEBOOK TIMELINE

Novi Facebook profili dostupni svima

  • Autor: S.Š.
  • 15.12.2011 15:35:54
  • 15.12.2011 14:46:36

Facebook je danas svim korisnicima omogućio prebacivanje na Facebook Timeline, koji predstavlja posvemašnji redizajn korisničkih profila na toj društvenoj mreži

Stare Facebook profile, na kojima se nalazilo par informacija o korisniku i njegovim interesima, zamijenilo je nešto puno veće, glomaznije, informativnije, a neki će reći i - opasnije. Facebook Timeline prikazuje odabrane momente iz vašeg Facebook života i to od trenutka kad ste se prijavili pa do danas.

Cijela stvar izgleda slično kakvom online časopisu, a količina informacija koju ćete tu naći je ogromna. Za neke stvari, Facebook Timeline je upravo fantastičan; ukoliko vas, primjerice, zanima što ste na Facebooku radili u ljeto 2009, za to će vam trebati svega par klikova.

Jasno, sada i svi drugi korisnici mogu puno lakše saznati mnoštvo informacija o vama. Zato je Facebook uz Timeline predstavio i alat koji se zove Activity Log i omogućuje da odredite što će se točno pojavljivati u vašem Timelineu. Ima tu puno posla, no ukoliko želite biti sigurni u vašu privatnost, morat ćete se njime pozabaviti.

Korisnici trenutno mogu odabrati sedmodnevni testni period da odrede što će se pojaviti u njihovom Timelinu, nakon čega će on postati dostupan svima.

Novi izgled Facebook profila možete instalirati tako da odete na ovu stranicu i kliknete na Get Timeline.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još