Tehnologija AKCIJA ALGEBRE I MICROSOFTA

Naučite sve o licenciranju Microsoftovog softvera

  • Autor: tportal.hr
  • 8.12.2011 13:28:46
  • 8.12.2011 12:54:09

Algebra i Microsoft zajedno s partnerima organiziraju seriju treninga o licenciranju Microsoftovog softvera

Microsoft Licensing Akademija nudi treninge kojima polaznike educiraju o prednostima koje pojedinci, tvrtke i druge organizacije mogu ostvariti poznavanjem pravila licenciranja softvera.

Akademija je prvenstveno namijenjena prodajnom osoblju IT tvrtki, voditeljima odjela informatike u korisničkim tvrtkama, državnim inspektorima kao i profesionalcima koji se žele baviti licenciranjem softvera.

'Kvalitetno licenciranje Microsoftovih proizvoda i rješenja izvrstan je temelj za razvoj dugoročnog i bliskog odnosa s korisnikom, kao i prilika za tvrtku da poslovni odnos proširi i na druge kompetencije – softverske, hardverske ili konzultantske. Dobrim izborom implementiranog sustava lako je izračunati izravnu financijsku korist, a ušteđeni novac uložiti u daljnji razvoj poslovanja', rekao je Danko Selak, predavač Microsoft Licensing edukacije u Algebri.

Cijena pojedinog treninga je 350 kuna + PDV, a sljedeća grupa Microsoft Licensing akademije održat će se 15. i 16. prosinca u Algebrinom zagrebačkom centru.

http://www.microsoft.com/croatia
http://www.algebra.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još