Tehnologija ŠEST NOVIH STIPENDISTA

HT stipendirao nadarene studente FER-a

  • Autor: tportal.hr
  • 26.10.2011 9:03:23
  • 24.10.2011 15:06:13

HT je potpisao ugovore sa šest novih stipendista, izvrsnih studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu

Po provedenom natječaju za dodjelu stipendija, Hrvatski Telekom je za akademsku 2011./2012. godinu odabrao šest studenata završnih godina Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Četvero studenata pete godine i dvoje studenta četvrte godine FER-a, danas su s HT-om potpisali ugovor o stipendiranju kojim, osim mjesečne financijske potpore, dobivaju mogućnost dodatnog učenja i prakse. O stipendistima HT-a brinu i mentori, menadžeri kompanije, putem organiziranja radionica, pomoći u izradi diplomskog rada, uključivanju u projekte, dajući im na taj način perspektivu rada u HT-u.

Odabrani stipendisti imaju visoke prosjeke ocjena na fakultetu, a uz studentske obveze svi sudjeluju u nizu aktivnosti izvan nastave, od kulturno umjetničkih i sportskih do onih vezanih za studentske udruge.

Program stipendiranja studenata fakulteta, odnosno studija blisko povezanih s područjem djelovanja HT Grupe ima za cilj, u skladu s temeljnim korporativnim vrijednostima kompanije, poduprijeti, privući i zadržati izvrsne studente.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još