Tehnologija KRPANJE

Service Pack 2 za Vistu u travnju sljedeće godine

  • Autor: G.M.
  • 15.1.2009 15:09:55
  • 2.12.2008 15:06:15

Microsoft bi trebao do veljače izdati zadnju testnu verziju Service Packa 2 za Windows Vistu, a od travnja ponuditi i kompletan SP2

Malezijska web stranica TechARP.com koja je vrlo točno pogodila termin izlaska Service Packa 1 za Windows Vistu i Service Packa 3 za Windows XP objavila je termine izlaska drugog Service Packa za Windows Vistu.

Do veljače bi izrada paketa zakrpa i osvježenja trebala biti dovršena i objavljena u obliku verzije Release Candidate, a nakon uklanjanja možebitnih problema od travnja nadalje 2009. Microsoft bi trebao ponuditi SP2 u obliku osvježenja za Windows Vistu. Namjerno je upotrijebljen izraz 'od travnja nadalje' jer su i SP1 za Vistu i SP3 za Windows XP čekali tjednima nakon dovršenja da se sinkronizira izdavanje s mjesečnim osvježavanjem Microsoftovih operativnih sustava te da se riješe problemi kompatibilnosti s drugim softverom (SP3 je imao problema s Microsoftovim softverom Retail Management System).

SP2 za Vistu će donijeti Windows Search 4, podršku za Bluetooth protokol 2.1, brži nastavak rada iz sleep načina rada kada je prekinuta bežična veza i podršku za Blu-ray.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još