Tehnologija 10.-12. STUDENOG

Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija

  • Autor: tportal.hr
  • 13.10.2011 11:01:05
  • 13.10.2011 10:12:14

Dok Facebook ide korak dalje u internet marketingu nudeći poboljšane Pages funkcije za razne poslovne subjekte i brandove, Google+ još uvijek nije riješio svoj gaf s profilima tvrtki. Naime, kako protumačiti da internetski div Google nije pripremio opciju Brand Pages prije lansiranja velikog projekta kao što je Google+?

O nepovjerljivosti prema Google+-u govori i istraživanje bloggera Michaela DeGuste, koji je analizirao koliko često menadžeri Googla koriste vlastiti proizvod. Brojke su poražavajuće - u preko tri mjeseca od izlaska Google+-a, suosnivači Googlea Larry Page i Sergey Brin postali su samo 22 puta, dok Dick Costolo iz Twittera tvita više desetaka puta dnevno, a Mark Zuckerberg je na Facebooku doslovno cijeli dan.

No, koliko je to istraživanje blizu istini te raspravu o tome i drugim aktualnostima s područja internetskog marketinga i društvenih mreža možete čuti na jesenskoj regionalnoj konferenciji 'Web::Strategija 12 - Tajne marketinških agencija', koja će se održati od 10. do 12. studenog 2011. u Hypo centru, u Zagrebu.

Možda si multinacionalna kompanija kao što je Google može priuštiti greške, ali Vaš biznis ne. Bavili se Vi internetom ili ne, Vaš poslovni uspjeh sve više ovisi o njemu!

'Ako znamo da prosječni kupac u samo jednoj minuti prođe pored čak 300 proizvoda dok se ne odluči za jedan, zamislite pored koliko stotina tisuća proizvoda nehajno prođe galopirajući internetom. I danas postoje mnogi koji nisu svjesni da im društvene mreže mogu povećati profit nekoliko stotina puta, ali hej – dobro za ostale!', zaključile su predavčice Ana Jovanović i Ana Mirković, koje će na Web::Startegiji 12 iznijeti svoja poslovna iskustva o webu i komunikacijama.

Uz poticajna predavanja i vrhunske predavače, Web::Strategija 12 ove jeseni pokrenula je i natječaj u kojem dodjeljuje Zlatnu nagradu Web::Strategije marketinškim agencijama u kategoriji Web marketing kampanja 2011. Ova regionalna nagrada dodjeljuje se web profesionacima koji po mišljenju ocjenjivačkog odbora promiču kvalitetu i inovativnost na području internetskog marketinga cijele regije, a prijaviti se možete do 24. listopada 2011. u 14 sati preko online obrasca.

Ne propustite i druga dva dana konferencije kada za Vas pripremamo seminare Web::Edukacije: seminar Druminar koji vode predavači Davor Runje i Željko Riha, SEO seminar Siniše Gavrilovića te Google Adwords seminar predavača Miroslava Varge.

Sudjelujte na Web::Strategiji 12 i postanite poslovni strateg novog doba - web strateg!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još