GOOGLE CHEAT VIEW

Uhvatila muža u preljubu na Google Street Viewu

31.03.2009 u 10:12

Bionic
Reading

Cijelu priču uzimamo s debelim oprezom s obzirom na to da ju je u svom online izdanju objavio kralj britanskog žutila The Sun, no ako mu je vjerovati, neimenovana Britanka pokrenula je brakorazvodnu parnicu nakon što je na servisu Google Street View vidjela automobil svog supruga parkiran ispred kuće druge žene, iako je ovaj tvrdio da je na poslovnom putovanju

Google Street View zaživio je u Velikoj Britaniji, točnije u 25 britanska grada, 20. ožujka i odmah izazvao brojne kontroverze i zahtjeve za uklanjanjem snimaka. Google je morao ukloniti snimke neimenovanog Britanca snimljenog kako izlazi iz dućana sa seksi opremom te radnika koji bezbrižno puši kraj znaka za zabranjeno pušenje.

Na žalost Britanca s početka priče, snimak njegova Range Rovera parkiranog pred kućom ljubavnice u vrijeme kada je trebao biti izvan zemlje na poslovnom putovanju nije uklonjen i sada ga čeka brakorazvodna parnica.

*Dodatak: Kao što smo rekli, Sun baš i nije pouzdan izvor informacija. Ako je vjerovati momku sa bloga Idiot Forever, on je čitavu priču izmislio i plasirao The Sunu, koji su je prenijeli bez puno provjere. Ni to, naravno, ne mora biti istina, no ne bismo se puno čudili da je tako.