PRČKALI PO KAMERI

Baka i djed - slučajne zvijezde interneta

16.09.2011 u 12:26

Bionic
Reading

Umirovljeni bračni par htio je naučiti kako koristiti web kameru na novom laptoptu. Rezultat: postali su nove zvijezde YouTubea

Malo po malo, Esther i Bruce Huffman shvatili su kako ih netko, izgleda, snima, piše Associated Press.

Do te su spoznaje došli pri kraju skoro pa trominutnog videa koji je par umirovljenika lansirao među zvijezde YouTubea.

Slučajno su uključili kameru pokušavajući naučiti kako funkcionira kamera na njihovom novom laptopu.

Huffmanovi su se sreli nekoliko godina nakon što je Bruceova prva supruga umrla. Svidjela joj se njegova živost, a on je mislio kako će ona biti čvrsto kormilo za njegovu neobuzdanu energiju.

Video je prikazuje kako, na zahtjev djece i unuka, ozbiljno pokušava savladati modernu tehnologiju. On cupka u stolici do nje i pravi grimase.

Esther je laptop kupila krajem ljeta. Već je na Facebooku, pa ju je obitelj zamolila da pokuša snimiti video kako bi zabavila unuke.

Sredinom kolovoza par je sjeo ispred laptopa i počeo prčkati po upravljačkom mehanizmu snimača. Nekako su ga pokrenuli. Nekako su stisnuli tipku 'snimaj'.

Zabilježeni su kako se šale, pjevaju i prave još više grimasa.

Kad su shvatili da ih kamera snima, uozbiljili su se. No njihova 21-godišnja unuka Mindy vidjela je u snimci zvjezdani potencijal.

S njihovom dozvolom, uploadala je video i nazvala ga 'Webcam 101 for Seniors'. Dosad su privukli gotovo četiri milijuna pregleda.

Pogledajte video: