MREŽE SU REKLE

Na Facebooku najpopularniji Sport, na Twitteru Sci/tech

04.08.2011 u 11:53

Bionic
Reading

Vijesti, Showtime, Sport, Kultura ili neka druga rubrika? Pogled na interne statistike daje nam jasan pogled na interese posjetitelja tportala, no odlučili smo i svoje fanove na društvenim mrežama upitati koja im je rubrika najdraža

Sadržaje tportala možete pratiti na brojne načine - jednostavnim svakodnevnim dolaskom na adresu www.tportal.hr, koja vam je, nadamo se, uredno pospremljena među omiljene stranice, praćenjem nekog od naših RSS izvora ili na nekom od naših profila na društvenim mrežama.

Fan stranica tportala na Facebooku broji gotovo 115.000 fanova koji imaju priliku svakodnevno komunicirati s našim uredništvom, sudjelovati u raspravama, nagradnim igrama i uživati u sličnim sadržajima vezanim uz tportal na Facebooku.

Našim fanovima na Facebooku najdraža je rubrika Sport, na drugo mjesto zasjeo je Sci/tech, a treće mjesto rezervirala je rubrika Biznis.

Što se korisnika Twittera tiče, stvar je ponešto drukčija. Na ovoj društvenoj mreži prati nas gotovo 5.000 osoba.

Prema njihovom izboru, kao najpopularnija rubrika pretpostavlja se Sci/tech, drugo mjesto dijele Kultura i Portal+, dok se na treće smjestila rubrika Vijesti.

Ne zaboravite, tportal možete pratiti na Twitteru i Facebooku, a na Facebook se zasebno smjestila rubrika Kultura