Tehnologija NOVI PRIJENOSNIK

Fujitsu LIFEBOOK SH531 cilja na korisnike skromnog budžeta

  • Autor: tportal.hr
  • 29.7.2011 10:46:04
  • 29.7.2011 10:43:02

Fujitsu je predstavio novo prijenosno računalo koje pruža dobar omjer funkcionalnosti i cijene, kombinirajući oboje u paketu po cijeni i nižoj od 500 eura. Uređaj je veličine 33.8 cm, sadrži zaslon dijagonale 13.3 inča, a teži samo 1.9 kilograma

Dostupan kod Fujitsu prodajnih partnera diljem CEMEA&I regije, tanki LIFEBOOK SH531 sadrži sve što treba učeniku ili studentu, uključujući značajke kao što su anti-glare ekran za rad na otvorenom, Computrace®-enabled BIOS koji omogućava lociranje u slučaju gubitka ili krađe, software i hard disk zaključavanje, te tipkovnicu sa zaštitom prilikom proljevanja tekućine.

Korisnici su dobro povezani zahvaljujući ugrađenom Bluetoothu, WLAN-u, eSATA priključku te ExpressCard utoru za vanjski UMTS. Intel® Wireless Display Technology korisnicima omogućava i bežično spajanje prijenosnog računala na ekran.

Fujitsu je dizajnirao LIFEBOOK SH531 s minimalnim utjecajem na okoliš tijekom cijelog „životnog vijeka“. U proizvodnji je smanjena upotreba otrova, a dizajn sistema fokusiran je na energetsku učinkovitost. Korisnici mogu očekivati trajanje baterije dulje od šest sati, zahvaljujući „pametnoj obitelji“ druge generacije Intel ® Core ™ i3 i i5 procesora s performansama koje se automatski prilagođavaju potrebama korisnika.

‘U prošlosti, odabir pristupačnog prijenosnog računala uvijek je bio na neki način osuđen na biranje između funkcionalnosti i cijene. Prijenosnikom LIFEBOOK SH531 to mijenjamo – ovaj model je pravi izbor za školu, dom ili male poslovne korisnike koji žele kupiti prijenosno računalo s velikim brojem značajki po atraktivnoj cijeni’, izjavio je Dieter Heiss, voditelj Workplace Systems u Fujitsu Technology Solutions.

Više detalja o prijenosniku na ovoj adresi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još