SVE NA MOBITELU

HT objavio novi mobilni priručnik Službe za korisnike

14.07.2011 u 15:23

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom svojim je korisnicima ponudio inovativne mobilne stranice putem kojih mogu vrlo jednostavno i brzo pronaći odgovore na pitanja o uslugama T-Mobilea i T-Coma

Stranice trenutačno sadrže odgovore na preko 500 najčešćih pitanja Službi za korisnike HT-a, a popis se svakodnevno ažurira i povećava. Zahvaljujući ovom novom obliku podrške, većina informacija koje zanimaju korisnike HT usluga sada su im udaljene tek nekoliko klikova. S obzirom na to da nije riječ o aplikaciji već mobilnim stranicama, sadržaj je dostupan putem svih smartphoneova - bez obzira na to koji operativni sustav koriste (Android, iOS, Symbian, Bada, BlackBerry, Windows Mobile…).

Mobilni priručnik HT Službe za korisnike predstavlja jedinstven oblik podrške korisnicima na tržištu te sadrži pitanja i odgovore o ponudi T-Mobilea i T-Coma. Uz pojedinosti o tarifama i opcijama, dostupne su i upute za to kako, primjerice, samostalno instalirati i podesiti MAXadsl uređaje ili pak podesiti i zaštititi bežičnu (WLAN) mrežu. Također, korisnici mogu pronaći detalje o svim mogućnostima koje nudi iPhone te smartphoneovi s operativnim sustavom Android, kao i brojne ostale korisne informacije.

Za lakše snalaženje među uputama, odgovori uz tekst sadrže i slike koje ih vizualno predočuju. Zahvaljujući intuitivnom izborniku, tražena informacija pronalazi se izuzetno brzo, a i sami korisnici mobilnih stranica također mogu pridonijeti obogaćivanju sadržaja dajući svoj stav na dobiveni odgovor.

Za početak korištenja mobilnih stranica Službe za korisnike HT-a potrebno je samo na svoj mobilni telefon učitati QR kod koji se nalazi na službenim internetskim stranicama T-Mobilea ili T-Coma