TREĆA DIMENZIJA

LG Optimus 3D od danas u T-Mobile ponudi

11.07.2011 u 12:56

Bionic
Reading

T-Mobile je od danas svojoj vrhunskoj ponudi uređaja pridodao i LG Optimus 3D, prvi pametni telefon na hrvatskom tržištu opremljen 3D tehnologijom

Uređaj korisnicima nudi potpuno 3D iskustvo, tako pored pregledavanja sadržaja omogućuje i snimanje fotografija te videoisječaka u 3D formatu. Pregled 3D sadržaja na zaslonu uređaja moguć je bez ikakvih specijalnih naočala, a ovaj jedinstveni uređaj u T-Mobile ponudi dostupan je za već od 1.298 kn u EXTRA total XXL tarifi.

Uz to što je prvi pametni telefon koji nudi iskustvo 3D tehnologije, LG Optimus 3D je ujedno i jedan od najbržih telefona na tržištu. Zahvaljujući inovaciji iz LG-ja, trima dvostrukim tehnologijama: dual-core, dual-memory i dual channel – korisnici ovog uređaja mogu uživati u značajno poboljšanim performasama. Naime, opremljen je jedinstvenim dvojezgrenim procesorom, dvostrukim memorijskim kanalima te dvostrukom memorijom što znatno povećava brzinu, snagu i efikasnost telefona.

LG Optimus 3D dolazi s dvije 5 megapikselne kamere, a zahvaljujući HDMI izlazu 3D snimljeni materijal moguće je, osim na njegovom velikom zaslonu (4,3 inča), pregledavati i na televizorima koji podržavaju 3D tehnologiju. Uređaj je zasnovan na operativnom sustavu Android a dolazi s unutrašnjom memorijom od 8 GB koja se pomoću memorijske kartice može proširiti do 32 GB.