Tehnologija LOGITECH COOLING PAD N100

Rashladni stalak za prijenosna računala

  • Autor: B. R.
  • 18.3.2009 12:11:30
  • 18.3.2009 10:57:13

Logitech je danas predstavio Cooling Pad N100, dodatak za prijenosna računala koja korisnicima pružaju maksimalnu udobnost korištenja

Logitech Cooling Pad N100 poboljšava zračna strujanja vašeg prijenosnog računala. Štiteći korisnike i prijenosna računala od pregrijavanja, Cooling Pad N100 ima pogodnost da kroz površinu s prorezima omogući ventilatoru, koji se napaja preko USB sučelja, tihu i ravnomjernu izmjenu zraka.

Logitech
Logitech Cooling Pad N100
Stvarajući postojana i nesmetana zračna strujanja, Cooling Pad N100 koristi pozadinski ulaz zraka, za razliku od ostalih rashladnih podloga koji generiraju zračna strujanja iz kutova, zbog čega ih samo računalo ili tanki dio odjeće lako blokiraju. Dodatak je i ograda koja dugotrajno štiti unutarnji ventilator od nakupljanja prašine ili oštećenja.

Cooling Pad N100 obuhvaća nisko potrošni USB kabel koji je povezan s računalom uz minimalni utjecaj na bateriju prijenosnog računala, dodajući pritom dovoljno snage za poboljšano zračno strujanje u prijenosnom računalu.

Logitech® Cooling Pad N100 bit će dostupan u Europi početkom srpnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 219 kuna. Logitech Comfort Lapdesk za prijenosna računala dostupan je u Europi po maloprodajnoj cijeni od 179 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još