Tehnologija BAŠ KAO GOOGLE+

Isprobajte novi dizajn Gmaila

  • Autor: M. W.
  • 1.7.2011 11:47:08
  • 1.7.2011 11:13:20

Prije no što ga pusti u opticaj, Google vam nudi mogućnost isprobavanja redizajnirane inačice svog e-mail servisa. Djeluje pregledno, čak minimalistički

Ako ste se već susreli s društvenom mrežom Google+, primijetit ćete da je novi izgled Gmaila u velikoj mjeri usklađen s njom, piše ZDnet.

Djeluje vrlo pregledno, čak minimalistički. Neke funkcionalnosti još uvijek se ne prikazuju kako treba, no u Googleu obećavaju brz popravak bugova, kao i osvježene inačice ostalih Gmailovih tema.

Uskoro bi se trebao pojaviti i novi dizajn aplikacije Google Calendar.

Želite li ga aktivirati, uključite opciju 'Preview' ili 'Preview (Dense)' u sklopu taba 'Themes' u Gmailovim postavkama.

Zašto postoje dvije opcije? S vremenom, najavljuju u Googleu, novi izgled Gmaila će automatski prilagođavati količinu informacija prikazanu na zaslonu temeljem razine razlučivosti prikaza i drugih čimbenika. Zasad se to radi ručno.

Ne sviđa li vam se, možete se vratiti na stari izgled kad god vam se svidi, sve dok se u Googleu ne odluče punom parom upogoniti novi dizajn. Tada će on postati početnom postavkom.

Više informacija potražite na Googleovoj stranici New Look.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još