Tehnologija LETEĆI TABLETI

Galaxy Tab za prvu klasu

  • Autor: M. W.
  • 14.6.2011 10:56:20
  • 14.6.2011 8:39:21

Dobre vijesti za sve koji često lete i mogu si priuštiti skuplja sjedala: uskoro će dobiti puno više od malo dodatnog mjesta za noge i besplatnih pića

Samsung i American Airlines najavili su, piše Wired, da će na pojedinim transkontinentalnim i međunarodnim linijama putnicima dubljih džepova osigurati novi Galaxy Tab 10.1.

Bit će to, kažu, prvi put da neka sjevernoamerička zrakoplovna tvrtka nudi brendirani tablet u svojim zrakoplovima.

Sadašnji uređaji za zabavu tijekom leta dobit će pojačanje u vidu tableta 6.000 Galaxy Tab 10.1 na pojedinim letovima između zračne luke JFK u New Yorku i Los Angelesa, Miamija te San Francisca, kao i između Bostona i Los Angelesa do kraja ove godine.

Samsung će svojim tabletom također opremiti dio međunarodnih letova do Južne Amerike i Europe.

Pristojan broj zrakoplovnih tvrtki već ima u ponudi zaslone osjetljive na dodir ugrađene u sjedala, pomoću kojih možete kupiti i pogledati film, TV, čak i igrice.

Samsungov Galaxy Tab 10.1 tanji je i lakši od iPad dvojke. Sedmoinčni original predstavljen je u studenom prošle godine i prodan je u više od milijun primjeraka u prva dva mjeseca.

America Airlines već nudi korisnicima iPada Wi-Fi streaming filmova tijekom leta. Taj primjer slijedi i tvrtka Alaska Airlines koja koristi iPad za upute tijekom leta.

Nadamo se da je to tek početak i da će im se uskoro pridružiti i ostale zrakoplovne tvrtke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još