OPEN AIR POSLASTICA

Skini aplikaciju INmusic festival i osvoji upad!

10.06.2011 u 12:04

Bionic
Reading

Vlasnici uređaja smartphone sve sadržaje vezane uz ovogodišnje izdanje T-Mobile INmusic festivala, koji se 21. i 22. lipnja održava na Jarunu, mogu pratiti na zaslonima svojih uređaja

Kako bismo stvar dodatno začinili, odlučili smo nagraditi korisnike koji skinu aplikaciju INmusic festival. Ako ste korisnik iPhonea ili nekog od uređaja na Androidu, možete osvojiti jedan od osam upada na festival.

Da biste osvojili besplatan upad na T-Mobile INmusic festival, trebate skinuti aplikaciju za iPhone ili Android, logirati se korisničkim podacima s Facebooka, Twitera ili Foursquarea te na zidu aplikacije odgovoriti točno na nagradno pitanje.

Pitanje:

Kako se zove četvrta skladba na debitantskom albumu glazbene skupine The Dø?

a) 'The Don’t'
b) 'Song For Lovers'
c) 'The I Do

Skinite aplikaciju na svoj iPhone ili Android, logirajte se te na zidu aplikacije objavite odgovor na pitanje. Prvih osam korisnika koji točno odgovore osvaja po jedan upad za T-Mobile INmusic festival!

Sadržaje na zidu aplikacije možete objavljivati danas, 10. lipnja, do 20 sati.

Preko aplikacije vlasnicima uređaja koje pokreće iOS ili Android omogućeno je pregledavanje nastupa svih izvođača, razvrstano po pozornicama, a sve kako bi u svakom trenutku bili informirani o aktualnim i nadolazećim nastupima svjetskih i domaćih glazbenika. Uz svaki događaj aplikacija nudi detaljan opis i informacije o svim nastupima.

Više o aplikaciji pročitajte na ovoj adresi, a o festivalu T-Mobile INmusic na ovoj

Korisnike koji su osvojili upade na T-Mobile INmusic festival kontaktirali smo kroz mobilne aplikacije. ;)