ROĐENDAN ZA PAMĆENJE

Tinejdžerici priredili masovni Facebook tulum

06.06.2011 u 09:39

Bionic
Reading

Što se dogodi kad privatni Facebook događaj zaboravite označiti kao takav? Dobijete hrpu partijanera i policiju pred vratima!

Kao i mnogi drugi, njemačka tinejdžerica Thessa napravila je Facebook događaj kako bi pozvala prijatelje na svoj šesnaesti rođendan. Zaboravila je samo jednu sitnicu - nije označila da je privatan.

Što se dogodilo? Poziv se, naravno, društvenom mrežom proširio kao šumski požar. Petnaest tisuća ljudi potvrdilo je dolazak, a više od 1.500 se doista pojavilo pred njenim vratima.

Pokušala je otkazati događaj, ali bez puno uspjeha. Shvativši što se iza brda valja, taj dan provela je s bakom i djedom. Gdje? Nije podijelila s javnošću.

Ipak, čini se da je tulum u Hamburgu bio dobar i bez slavljenice. Policija je, izvijestio je glasnogovornik Mirko Streiber, privela jedanaest osoba. Jedan je policajac ozlijeđen, kao i desetak djevojaka u japankama, koje su porezale noge na slomljenom staklu. Vatrogasci su ugasili dva mala požara.

Neki partijaneri pojavili su se s transparentima na kojima je pisalo 'Gdje je Thessa?', 'Mi volimo Thessu' i slično. Drugi su donijeli poklone i domaće kolače, pjevali joj, a bilo je i onih koji su nosili majice s fotografijom domaćice, skinutom s njenog Facebook profila.

Puno se cugalo (to ste, vjerujemo, već i sami pogodili), a vesela je masa jakim policijskim snagama koje su štitile kuću neoprezne djevojke iznova i iznova skandirala 'Thessa, slaviti rođendan nije zločin'. I tako do negdje dva ujutro.

Baš nas zanima kakav će biti Thessin 17. rođendan.

Kako je to izgledalo? Pogledajte!