SAMO ZA ODABRANE

Dolazi nam zlatna Nokia Oro

25.05.2011 u 12:07

Bionic
Reading

Nokia Oro, premium pametni telefon sa zaslonom na dodir, stiže na police u Hrvatskoj u trećem tromjesečju. Bit će dostupan samo u ograničenim količinama, a izrađen je od najfinije kože, 18-karatne zlatne oplate te s tipkovnicom od safirnog kristala

Ovaj premium pametni telefon je također opremljen 8-megapikselom kamerom, 3,5-inčnim AMOLED zaslonom s pojačanim staklom. Zbog toga je čvrst, izražajan i bogate osobnosti.

‘Od pakiranja pa sve do samog uređaja Nokia Oro je kreiran kao pametni telefon koji se s oduševljenjem drži te s užitkom koristi’, izjavio je Alessandro Lamanna, potpredsjednik marketinga Nokije. ‘Nokia Oro je iznimna kombinacija profinjene izrade i pomno odabranih ekskluzivnih materijala. Dizajniran je s nepogrešivom strašću za pojedinosti, bilo da je riječ o zlatnim detaljima, safirnim kristalima na tipkovnici ili ručno izrađenoj kožnoj pozadini.’

Prodajni paket Nokije Oro također sadrži 18-karatno zlatno izdanje Nokia J Bluetooth slušalice. Nokia J predstavlja ‘Always Ready’ Nokia tehnologiju – koja omogućava korisniku da jednostavno i brzo odgovori na poziv uzimanjem slušalice – te nudi do tri mjeseca stanja pripravnosti između dva napajanja.

Nokia Oro stiže s posljednjim softverskom nadogradnjom Symbian Anna koja korisnicima donosi poboljšanu funkciju unosa teksta, poboljšane OVI mape i bolji preglednik.

Nažalost, cijena ostaje nepoznanica, a više detalja o uređaju možete saznati na ovoj adresi