MODELI X1-01 I C2-00

Dvije nove Nokije primaju po dvije SIM kartice

25.05.2011 u 07:25

Bionic
Reading

Nokia je jučer predstavila uređaje Nokia X1 i Nokia C2-00 s Dual SIM karticom koji će uskoro biti u prodaji u Hrvatskoj. Oba modela nude najpovoljnije i najintuitivnije iskustvo trenutačno dostupno za promjenu SIM kartica – bez kompromisa na značajkama i zabavi

‘Nokia X1-01 i Nokia C2-00 Dual SIM nudi visoku razinu pogodnosti koju pružaju samo Dual SIM uređaji. Jednostavno se koriste, imaju izvrsnu trajnost baterije, a SIM kartice se lako mijenjaju’, izjavio je Attila Der, menadžer za Hrvatsku i voditelj prodaje Nokia Adriatica. ‘Kao dodatak njihovim mnogostranim i jedinstvenim značajkama (niže navedenim), oba ova telefona pamte postavke do pet različitih SIM kartica, od kojih svaka može biti personalizirana posebnim imenom kao i željenim postavkama za pozive, SMS poruke ili prijenos podataka.’

Nokia X1-01

Uz Nokiju X1-01 svakoj SIM kartici se može dati vlastiti logo, glazbeni potpis ili zvuk zvona te druge personalizirane značajke. Uređaj također nudi jednostavno najbolje Dual SIM glazbeno iskustvo na tržištu. Moguće je pohraniti i preslušavati tisuće pjesama uz 16 GB memorijske podrške, kreirati vlastite glazbene liste te ih reproducirati preko zvučnika koji je najglasniji i s najjasnijim zvukom ikad proizvedenim u Nokiji. Uređaj također nudi direktne glazbene bočne tipke te bateriju koja može trajati do 36 sati neprestanog slušanja glazbe.

Nokia C2-00

Nokia C2-00 je prvi Dual Sim uređaj koji ima funkciju jednostavne zamjene, a koja omogućava promjenu SIM kartice bez gašenja telefona ili vađenja baterije. Dovoljno je otvoriti SIM poklopac sa strane telefona i zamijenite karticu. Uz Nokiju C2-00 moguće je surfati internetom, čitati mailove te uživati u slanju instant poruka s bilo koje kartice. Ne samo da je iskustvo surfanja vrhunski doživljaj u odnosu na konkurentske Dual SIM uređaje, nego je tako i s memorijskom podrškom. Uz značajnih 32 GB, Nokia C2-00 omogućava i pohranjivanje tisuća fotografija, video zapisa i glazbenih datoteka.

Oba modela bit će dostupna na hrvatskom tržištu u trećem kvartalu ove godine i to po cijenama od 449 kuna za Nokiju X1-01, odnosno 599 kuna za Nokiju C2-00.