DOMAĆA APLIKACIJA

Bubašpara preselila na iPhone

19.05.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Ekipa stambene štedionice Raiffeisen tijekom jučerašnjeg dana javnosti je predstavila svoju multimedijsku aplikaciju za iPhone. Prema navodima kompanije radi se o prvoj domaćoj multimedijskoj aplikaciji za djecu na ovoj platformi

Nakon nešto više od tri mjeseca rada, stambena štedionica Raiffeisen i njezini partneri agencija Nukleus i Imagine studio, pripremili su aplikaciju Bubašpara iPhone.

'Moram istaknuti veliko zadovoljstvo u ime Raiffeisen stambene štedionice i svoje osobno finalnim izgledom ovog multimedijalnog proizvoda kojim je kompanija još jedanput potvrdila svoju vodeću poziciju u Hrvatskoj. Uz pomoć naših partnera uspjeli smo javnosti ponuditi nešto potpuno drukčije, i to ne samo u odnosu na konkurenciju već na razini države, aplikaciju za iPhone koja je odmah po uvrštavanju u App Store izazvala velik interes i u čiji uspjeh u budućnosti jako vjerujemo', izjavila je Sanja Bilešić, voditeljica odjela marketinga i odnosa s javnošću stambene štedionice Raiffeisen.

Aplikacija korisnicima omogućuje pristup jednostavnoj videoigri, multimedijskim sadržajima poput pjesmice Bubašpare te reklamnih videoisječaka, a korisnike poziva na fan stranicu na Facebooku.