ULTRALAKI I SIMPATIČNI

Samsung Net/Notebookovi po prvi puta u Hrvatskoj

11.05.2011 u 12:35

Bionic
Reading

Samsung Electronics sinoć je, po prvi puta na hrvatskom tržištu predstavio NotePC – netbookove NF210 i N145P, te notebookove serija RV510, R540, RV520 i RC520

‘Ova je najava u skladu sa Samsungovom strategijom stalnog rasta i širenja u Hrvatskoj. Kako bi ušli na ovo vrlo konkurentno tržište NotePC-a, za nas je važno prilagoditi se prilikama gospodarstva u oporavku te biti fleksibilni troškovno učinkoviti’, izjavio je Dal-Jae Kim, Predsjednik Samsung Electronics Adriatic. Nadodao je da je ‘jedna od ključnih strategija Samsunga da postupno i značajno povećamo našu ponudu proizvodima šireg raspona cijena, kako bi se prilagodili budžetima različitih kupaca. Naši izvrsni rezultati dokazali su da je naša strategija prilagođavanja ponude potrebama potrošača uspješna.’

Samsung Netbook NF210

Bilo na poslu, sjedeći u kafiću ili opuštajući se kod kuće, NF210 netbook je savršeno opremljen i dizajniran kako bi korisnici bili povezani te kako bi se mogli zabaviti, a pritom dobro izgleda. NFS210 čini mobilno korištenje računala ugodnim bilo kad i bilo gdje, spajajući izdašno trajanje baterije do 14 sati (6 ćelija 8850mAh baterija) s ultra prijenosnim i modernim dizajnom. S 10,1 inčnim LCD antirefleksnim zaslonom, novom modernom island tipkovnicom i jedinstvenim, aerodinamičnim oblikom s glatkim završnim detaljima od bjelokosti, NF210 nudi performanse u pokretu i mobilnost. NF210 daje korisniku savršenu količinu stila i karaktera.

Samsungov Easy File Share software olakšava dijeljenje sadržaja izravno računala na računalo putem ad-hoc Wi-Fi veze – bez potrebe za umrežavanjem.

Samsung Netbook N145P

Modno napredan N145 Plus korisniku pruža stil; „nabrijan“ i povoljan. N145 netbook nudi vrhunski stil za odličnu cijenu te trajanje baterije do 9,7 sati (6 ćelija 4400mAh) što omogućuje dugotrajno korištenje. Izdržljivo kućište smanjuje rizik od ogrebotina i otisaka prstiju, a istovremeno ne umanjuje moderan izgled. Antirefleksni LCD zaslon osigurava neometano uživanje u filmovima i slikama, čak i na direktnom sunčevom svijetlu. N145P s 10,1 inčnim ekranom teži svega 1,26kg.

Samsung Notebook RV508

Ako su vam dragi uređaji koji rade točno ono što želite onda ćete voljeti Samsung RV508 prijenosnik. U njega se možete pouzdati – neumorno radi po cijele dane – a ujedno ima i sve ključne značajke koje su vam potrebne. Pomoću ovog prijenosnika možete uživati u najnaprednijoj mobilnoj tehnologiji po cijeni netbooka. Numerička tipkovnica sa 17 tipki te izbor korisnih alata pojednostavljuju svakodnevne zadatke te čine vaš život jednostavnijim – poput dijeljenja informacija bez imalo muke te uživanja u filmovima i igrama u izvrsnoj visokoj rezoluciji

Samsung Notebook RC510

Zamislite svijet koji je svjetliji, oštriji i ispunjen prirodnim živim bojama – to je ono što dobivate s prijenosnikom Samsung RC510E. HD zaslon veličine 15,6 inča može se pohvaliti nevjerojatnom 300nit* osvjetljenjem, što stvara dojam da prikazi jednostavno pršte životom. To se odnosi i na video zapise koje možete snimati i reproducirati koristeći integriranu 1.3M (HD) web kameru! Donosi nevjerojatno jasne i prirodne prikaze koji se prostiru po velikom zaslonu, što omogućuje veći pregled. Također možete be muke uživati u opciji multi-tasking i izvrsnoj obiteljskoj zabavi zahvaljujući najnovijeg Intel® CoreTM i5/i3 procesora, kao i Windows® 7 Home te NVIDIA® OptimusTM grafičkoj kartici, koji dinamički alociraju resurse koji su im najpotrebniji. Svojim modernim mat metalik kućištem i Island tipkovnicom RC510E vam garantira da ćete svugdje izgledati savršeno.

Samsung Notebook RV509/ RV709

Ako želite praktičnu iskoristivost i pouzdane performanse po povoljnoj cijeni onda je prijenosnik Samsung RV509/709 sve što vam treba – čak i više od toga. Moderan dizajn, koji uključuje ergonomsku Island tipkovnicu, nalikuje na vrhunski model. Sa snažnom NVIDIA GeForce 315M grafičkom karticom, njegov HD LED zaslon donosi najjasnije prikaze i najživlje boje te točnu reprodukciju filmova i igara na velikom HD zaslonu veličine 15,6 ili 17,3 inča. Jedinstvena Fast Start tehnologija omogućuje pokretanje prijenosnika iz sleep mode-a za nekoliko sekundi od podizanja poklopca ili pritiska na tipku za uključivanje.

Samsung Notebook RV518

Ako želite praktičnu iskoristivost i pouzdane performanse po povoljnoj cijeni onda je prijenosnik Samsung RV509/709 sve što vam treba – čak i više od toga. Moderan dizajn, koji uključuje ergonomsku Island tipkovnicu, nalikuje na vrhunski model. Sa snažnom NVIDIA GeForce GT 520M grafičkom karticom, njegov HD LED zaslon donosi najjasnije prikaze i najživlje boje te točnu reprodukciju filmova i igara na velikom zaslonu. Jedinstvena Fast Start tehnologija omogućuje pokretanje prijenosnika iz sleep mode-a za nekoliko sekundi od podizanja poklopca ili pritiska na tipku za uključivanje. Također, putem Samsungove opcije PhoneShare možete se povezati na Internet koristeći pametni telefon – na taj način možete pretraživati Internet, družiti se ili slati e-mail poruke gdje god se nalazili.

Dizajnirani sa snagom da obavljaju sve zadatke, Samsung prijenosnici bit će dostupni od ovog tjedna na prodajnim mjestima M Sana.

Za više informacija pogledajte www.samsung.com/hr