MIRAKUL AKADEMIJA

Saznajte sve o oglašavanju na internetu

10.11.2016 u 11:41

Bionic
Reading

U organizaciji Edukacijskog centra Mirakul 29. travnja počinje specijalistički program Internet marketing Akademija, namijenjen svima koji žele svoje poslovanje unaprijediti upotrebom internetskog marketinga i prodajom proizvoda i usluga putem interneta te su im potrebna stručna znanja iz svih područja komunikacije putem interneta

Internet marketing Akademija pružit će polaznicima sveobuhvatna znanja iz područja marketinga i prodaje putem interneta, s detaljno pojašnjenim svim potrebnim tehnikama i alatima koji će ih osposobiti za kvalitetno upravljanje ciljanim marketinškim kampanjama. Cilj programa je pružiti polaznicima sva potrebna znanja i vještine iz područja internetskog marketinga, komunikacije i poslovanja na internetu. Polaznike će se upoznati s osnovama uspješnog poslovanja na internetu, osnovnim i naprednim strategijama oglašavanja na internetu te suvremenim tehnikama internetskog marketinga.

Također će se detaljno pojasniti socijalne mreže Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube i ostale te kako ih efikasno koristiti u svom poslovanju i kako pokrenuti vlastitu SMM (Social Media Marketing) kampanju. Oglašavanje u tražilicama (SEM – Search Engine Marketing) jedino je oglašavanje koje se plaća po učinku te će svaki polaznik naučiti kako pokrenuti vlastitu internetsku kampanju u sustavu Google AdWords. Pokazat će se kojim je tehnikama i na koji način moguće pratiti oglašavanje, na koje podatke obratiti pažnju i kako mijenjati web stranicu ili internetsku kampanju sukladno povratnim podatcima iz sustava Google Analytics, tako da se oglašava samo ono što efikasno dovodi do narudžbe.

Voditelji programa Akademije dosadašnji su dokazani stručnjaci i predavači Mirakul Edukacijskog centra, a osim njih dogovorena je suradnja s vodećim hrvatskim stručnjacima iz tog područja. Tako će, osim voditelja programa Damira Podhorskog i Miroslava Varge, predavati i Vibor Cipan iz tvrtke FatDUX, ponuđača najboljeg twitterwalla u svijetu, Sir Željko Riha, član mnogih domaćih i međunarodnih organizacija (poput Londonske diplomatske akademije, Društva za Ujedinjene narode i Hrvatske udruge za odnose s javnošću), Krešimir Macan, ugledni hrvatski PR stručnjak specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove medije, koji danas uspješno vodi vlastitu savjetničku tvrtku – Manjgura te Davor Runje, koji je zadnje tri godine producirao pedesetak aplikacija za Facebook, od čega su četiri bile hitovi sa šesteroznamenkastim brojem korisnika, a dobitnik je zlatne Effie 2010. nagrade za kampanju Životinjsko carstvo na Facebooku.

Program se sastoji od 10 modula ukupnog trajanja 120 školskih sati. Moduli se održavaju petkom, 16.30-20 sati i subotom 9-16.30 sati, svaki tjedan. Više o Internet marketing Akademiji možete doznati na www.mirakul.hr