WI-FI HOTSPOT

T-Mobile opremio Taxi Cammeo besplatnim internetom

20.04.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Ovog petka zagrebačkim ulicama svoje putnike počet će prevoziti taksisti tvrtke Taxi Cammeo. Osim nižih cijena, opremljenosti dječjim sjedalicama i drugim novitetima, vozila novog prijevoznika opremljena su besplatnim bežičnim internetom

U svih 150 vozila tvrtke Taxi Cammeo ugrađen je T-Mobileov Wi-Fi uređaj koji svim putnicima omogućuje pristup internetu. Korisnicima usluga ove kompanije T-Mobile pristup internetu omogućio je besplatno.

Iz Cammea podsjećaju da su korisnici njihovih usluga u drugim gradovima postali ljudi kojima je vožnja taksijem bila luksuz – studenti, umirovljenici, stari i bolesni - te tvrde da je građanima 'postalo posve normalno za 20 kuna otići na liječnički pregled ili na ispit'.

'Ako nam je za dokazivanje u Rijeci trebalo 100 dana, a u Osijeku samo sedam dana, vjerujem da ćemo se i u Zagrebu vrlo brzo dokazati,' rekao je Kosta Minovski, direktor tvrtke Taxi Cammeo.

Besplatan pristup Internetu koji je korisnicima usluga Taxi Cammea omogućio T-Mobile sigurno će dodatno razveseliti sve koji već dugo iščekuju jeftiniji taksi prijevoz.