NOVERO U HRVATSKOJ

U Zagrebu predstavljen njemački proizvođač Novero

18.04.2011 u 14:47

Bionic
Reading

Tvrtka Movens d.o.o. je prošli četvrtak u Zagrebu održala konferenciju za novinare s tematikom 'Novero u Hrvatskoj'. Predstavljen je Novero i svi proizvodi ovog njemačkog premium proizvođača, od bluetooth slušalica Victoria koje dolaze u obliku nakita i drugih modernih bluetooth slušalica (TheFirstOne i Tour) do proizvoda vezanih za automobilsku industriju

Novero je odnedavno dostupan na hrvatskom tržištu kroz distribucijsku mrežu tvrtke Movens d.o.o. iz Zagreba. Novero izrađuje komunikacijska rješenja koja kombiniraju izvanrednu kvalitetu s vodećim tehnologijama. Snalažljivost, individualnost i kvalitetan dizajn karakteriziraju njihove mobilne lifestyle proizvode. Nakon uspješnog odcjepljenja od Nokijinog odjela za automobilsku industriju u 2008. godini, tim stručnjaka je koristeći svoju kreativnost i iskustvo na razvoju i proizvodnji u Njemačkoj počeo izrađivati novu klasu bežičnih proizvoda za automobilsku industriju i krajnjeg potrošača. Portfelj proizvoda trenutno obuhvaća dvije tehnološke grupe, slušalice Victoria i moderne bluetooth multimedijske proizvode, te bluetooth OEM rješenja za automobilsku industriju. Novero među svojim klijentima ima brendove poput Audija, Bentleya, BMW-a, Forda (Europa), Jaguara, Land Rovera, Mercedes-Benza, Volkswagena i Nokije.

Najveći naglasak na konferenciji za novinare bio je na bluetooth autoinstalacijama modernog dizajna TheTrulyOne, TheTrustyOne i na prijenosnom bluetooth handsfree uređaju TheTalkyOne. Radi se o vrlo jednostavnim i praktičnim proizvodima koji se jednostavno mogu uklopiti u svaki interijer automobila. Pomoću ovih uređaja može se brzo i sigurno komunicirati i tijekom vožnje jer su svi uređaji opremljeni naprednim tehnologijama. Autoinstalacije TheTrulyOne i TheTrustyOne dolaze s daljinskim upravljačima, a mogu se kontrolirati i putem glasa. S druge strane, TheTalkyOne je bluetooth handsfree zvučnik koji se također može kontrolirati glasom, ali i tipkama na samom uređaju. Na sva tri proizvoda mogu se spojiti dva bluetooth uređaja istovremeno.

Za dodatne informacije posjetite www.movens.com.hr