T-WISEPILOT NAVIGATION

Besplatna HT-ova navigacija za korisnike iPhonea

14.04.2011 u 11:19

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom besplatno je svim postojećim i novim T-Mobile korisnicima iPhonea 4 ponudio aplikaciju T-Wisepilot Navigation, koja omogućuje, između ostalog, autonavigaciju, prikaz informacija o lokacijama (POI) te pomoć pri pronalaženju parkiranja

HT je aplikaciju posebno prilagodio kako bi se iskoristile sve mogućnosti iOS-a 4, uključujući zaslon Retina Display i multitasking. Korisnici T-Wisepilot Navigation rješenja imaju besplatan pristup detaljnim podacima o rutama i putovanjima, preporukama o traženim lokacijama i pomoći prilikom traženja parkirališta.

Aplikacija T-Wisepilot Navigation koristi online kartu i stoga zahtijeva internetsku vezu, ali je za razliku od većine navigacijskih rješenja na tržištu potpuno besplatna.

Pomoću ove aplikacije, korisnici mogu saznati informacije o traženim lokacijama kao što su željeznički kolodvori, banke, bankomati, bolnice i hoteli, informirati se o vremenskoj prognozi te razmjenjivati informacije o lokacijama i posjećenim mjestima s prijateljima putem SMS-a, Facebooka, Twittera i e-pošte. Tu je i mogućnost autonavigacije te navigacije za pješake, s automatskim osvježavanjem mape, prikazom lokacija u 2D-u i 3D-u te snimanjem i uređivanjem ruta te omiljenih odredišta na web stranici HT-ovog Wisepilota: https://tmhr.wisepilot.com

'Kao vodeći davatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, Hrvatski Telekom nastoji korisnicima uvijek pružiti najnovija iskustva. Imajući to na umu, zadovoljstvo nam je ponuditi, kako postojećim tako i novim korisnicima, besplatnu aplikaciju T-Wisepilot Navigation koja će im uvelike olakšati svakodnevni život', rekla je Nikolina Ćosić, direktorica Odjela za upravljanje terminalnom opremom HT-a.

Besplatna aplikacija T-Wisepilot Navigation dostupna u App Storeu na iPhoneu ili na stranici www.itunes.com/appstore/