Tehnologija MOBITELI ZA PENZIĆE

Nova web stranica Emporia Telecoma za hrvatske korisnike

  • Autor: tportal.hr
  • 14.4.2011 10:50:22
  • 14.4.2011 7:13:15

Jedan od rijetkih svjetskih proizvođača specijaliziranih mobilnih uređaja, tvrtka Emporia Telecom, prisutna je već neko vrijeme na našem tržištu. Osim cijelog niza uređaja koje je ponudila hrvatskim korisnicima sada predstavlja i lokaliziranu web stranicu

Tvrtka Emporia Telecom, vodeći austrijski proizvođač mobilnih telefona za starije osobe, lansirala je novu web stranicu na hrvatskom jeziku namijenjenu postojećim i budućim korisnicima svojih proizvoda. Na adresi www.emporia.eu/hr/home/ korisnici odsad mogu pronaći još više informacija o proizvodima u ponudi Emporia Telecoma, kao i čitav niz korisnih informacija o aktualnim promotivnim akcijama, standardima kvalitete, globalnim inicijativama i povijesti tvrtke.

Hrvatska web stranica donosi i brojne novosti koje će korisnicima pomoći oko odabira mobilnog aparata koji odgovara njihovim potrebama i informirati ih o najnovijim pogodnostima, dok će postojećim korisnicima dati niz informacija o održavanju njihovih uređaja. Stranica je funkcionalna te se korisnik s lakoćom snalazi među najnovijim informacijama vezanim uz Emporijine proizvode.

Na stranici se također nalaze detaljne informacije o globalnim Emporijinim inicijativama, a putem ove internetske stranice korisnici mogu kontaktirati i službu za korisnike, čiji će zaposlenici u najkraćem roku odgovoriti na sve upite. Rubrika tisak i novosti namijenjena je prvenstveno novinarima koji tamo mogu pronaći sva aktualna priopćenja za javnost te sve novosti vezane uz poslovanje Emporia Telecoma.
 
Istražite što je novo na www.emporia.eu/hr/home/.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još