Tehnologija NAGRADNJAČA

IE9 i tportal.hr nagrađuju - dobitnici drugog kruga

  • Autor: tportal.hr
  • 26.4.2011 14:43:25
  • 11.4.2011 9:54:11

Oslanjajući se na dugogodišnju suradnju HT-a i Microsofta te nakon Internet Explorera 8, tportal.hr je izdao svoju prilagođenu verziju Internet Explorera 9. Inačica Internet Explorera 9 prilagođena tportalu olakšat će našim čitateljima pregled stranica, članaka i rubrika te će surfanje tportalom biti još sigurnije i pravi užitak. Ali to nije sve, jer Microsfot Hrvatska i tportal.hr su pripremili vrijedne nagrade za one koji skinu IE9 prilagođen tportalu!

tportal.hr

Internet Explorer 9
odlikuje se pojednostavljenim dizajnom, manjim brojem dijaloških okvira za klikanje, intuitivnijom navigacijom te mnogim novim značajkama koje ubrzavaju pregledavanje weba. Značajke kao što su Prikvačena web-mjesta omogućuju vam da svoje omiljeno web-mjesto izravno prikvačite na programsku traku i pristupate mu jednim klikom. Ostale značajke, kao što je hardversko ubrzanje, omogućuju brže pregledavanje interneta.

Sve novosti i mogućnosti koje omogučuje novi IE9 pogledajte ovdje.

A kako osvojiti vrijedne nagrade? Sve što morate učini je skinuti Internet Explorer 9 prilagođen tportalu. Kada ga pokrenete na svom računalu povucite ikonu ili tportal tab u Internet Exploreru 9 na taskbar te ćete tako moći direktno iz taskbara pristupati rubrikama i servisima (pogledaj sliku 1). Nakon toga, desnim klikom na ikonu tportala možete vidjeti zadnje članke s naslovnice, ali i link za prijavu (slika 2). Klikom na link za prijavu dobit ćete daljnje upute za sudjelovanje u nagradnoj igri.


IE9
SLIKA 1


IE9

SLIKA 2


Ukupno će biti dva kruga nagradna igre, a prvi krug traje od 28. ožujka do 10. travnja. Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 12. travnja. Drugi krug nagradne igre krenut će 11. travnja, a imena dobitnika objavit ćemo 26. travnja.

Dobitnici drugog kruga su:

1. Kamera Toshiba Camileo H30 - Matija Lugarić
2. Fotoaparat BenQ DC E1260 - Katarina Brekalo
3. Vanjski HD Passport Essential 1TB - Luka Rašić
4. Eco button - Biljana Fridrih
5. Eco button - David Vrtarić
6. Eco button – Sanja Morić
7. Eco button – Anja Vončinović
8. Eco button – Željko Babaja
9. Pilates lopta - Damir Kormanjoš
10. Pilates lopta - Lidija Šnajder
11. Pilates lopta - Elizabeta Račić
12. Pilates lopta - Mario Turza
13. Pilates lopta - Davor Delić


IE9   IE9 IE9 

IE9  IE9 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još