Tehnologija SONY ERICSSON

Osmisli prvotravanjsku šalu i osvoji mobitel

  • Autor: tportal.hr
  • 1.4.2011 10:18:28
  • 24.3.2011 10:30:00

Sony Ericsson Hrvatska i tportal pokrenuli su nagradni natječaj 'Osmisli tportal.hr prvotravanjsku šalu', u sklopu kojeg omogućujemo svim svojim čitateljima da originalnom šalom nasamare milijune posjetitelja tportala

Kako bismo stvar učinili zanimljivijom, pobjednika ovog kreativnog natječaja nagradit ćemo primamljivim mobitelom Sony Ericsson Hazel.

Sve što je potrebno učiniti jest do 30. ožujka u 15 sati poslati svoj prijedlog prvotravanjske šale na e-mail adresu facebook@t-com.hr. Mail mora sadržavati kratki tekst tj. ideju prvotravanjske šale te osobne podatke pošiljatelja (ime i prezime, adresu i broj mobitela). Pazite, svaki korisnik može poslati samo jedan prijedlog!

Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 1. travnja 2011, i to ne kao prvotravanjsku šalu. ;)

Pravilnik kreativnog natječaja možete pročitati na ovoj adresi.

O mobitelu:

Sony Ericsson Hazel je GreenHeart™telefon, napravljen od reciklirane plastike i bez opasnih kemikalija. Uz to, pogoduje okolišu i pomaže smanjiti emisije CO2 korištenjem e–priručnika u telefonu, punjača koji troši manje energije te maksimalno smanjenim pakiranjem. Ekološki osvještenima će se svidjeti Walk Mate™ ekološka aplikacija koja pokazuje za koliko se smanjuje emisija CO2 ako osoba pješači umjesto da koristi automobil, a uz 'zeleni' kalkulator može pratiti emisiju CO2 koju stvara svojim stilom života.

Hazel ima izvrsnu kvalitetu zvuka, uz zaštitu od buke, clear voice i inteligentnu prilagodbu glasnoće. Pristup društvenim mrežama je jednostavan uz Widget Manager aplikaciju koja korisniku omogućava da pristupi, na primjer, Facebooku sa zaslona na čekanju i brzo se prebacuje između različitih društvenih mreža. Fotoaparat s 5 megapiksela i autofokusom je uvijek pri ruci za spontano fotografiranje u pokretu. Povrh svega, Hazel je prirodno oblikovan – s ergonomskom tipkovnicom i zaobljenih linija, prirodno pristaje na dlan.


Najbolju šalu po mišljenju žirija osmislila je Anica Mirosavljević, a njen tekst možete pogledati ovdje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još