T-MOBILE I LG

Poklon kupcima mobitela LG Optimus One

22.03.2011 u 09:00

Bionic
Reading

LG Electronics (LG) poklanja korisnicima besplatan pribor za automobil (car kit) za svoj pametni telefon LG Optimus One P500. Mobitel je dostupan u T-Mobileovoj ponudi po cijeni već od jedne kune u Extra total tarifama, a besplatan poklon uključuje praktični držač uređaja koji se može montirati na vjetrobransko staklo ili upravljačku ploču te auto-punjač

LG Optimus One razvijen u suradnji s Googleom pokreće aktualna verzija 2.2 (Froyo) operativnog sustava Android uz mogućnost nadogradnje na verziju 2.3 (Gingerbread) koja omogućava dva do tri puta brže pregledavanje interneta, učitavanje stranica, pokretanje aplikacija i multitasking.

LG Optimus One razvijen je za korisnike koji prvi put koriste pametni telefon, a žele brz pristup informacijama i praktičnim aplikacijama. Njih na Android Marketu u ovom trenutku ima više od 200.000, a sam uređaj već dolazi s instaliranim Googleovim mobilnim servisima.

Uz zabavno i pristupačno korisničko sučelje, LG Optimus One sadrži i ekskluzivni LG App Advisor koji preporučuje deset najbolje ocjenjenih aplikacija svaka dva tjedna.

Mobitel također ima integriranu kameru razlučivosti 3MP s postavkama za prepoznavanje lica i osmijeha, kapacitativni HVGA zaslon osjetljiv na dodir veličine 3,2 inča te dugotrajnu bateriju kapaciteta od čak 1500 mAh.

Do kraja prošle godine LG Optimus One prodan je u više od milijun primjeraka na tržištima diljem svijeta te je tako postao najbrže prodavani model mobilnog telefona u povijesti ove kompanije.