Tehnologija DEZINFORMACIJA

Nema plana B za Nokiju

  • Autor: G. M.
  • 17.2.2011 16:02:22
  • 17.2.2011 12:58:52

Informacija o devet mladih investitora koji žele Nokiju vratiti na pravi put je bila samo produkt mašte pojedinca s viškom vremena

Strateško partnerstvo Nokije i Microsofta se ne sviđa velikom broju korisnika, a ponajviše tisućama zaposlenih u Nokiji koji bi trebali dobiti otkaz u najavljenom smanjenju radne snage. U rasprave o ispravnosti Nokijina poteza i negodovanju sindikata se umiješala i vijest o grupi mladih investitora koji planiraju na svibanjskom sastanku dioničara Nokije provesti plan o otkazivanju suradnje direktoru Stepehenu Elopu i vraćanju MeeGoa i Symbiana kao primarnih operativnih sistema Nokijinih pametnih telefona. Danas se pokazalo da je ta vijest proizvod mašte jedne neimenovane osobe.

Sindikati su još uvijek nezadovoljni otpuštanjima, a mnogi fanovi Symbiana i mrzitelji Microsofta još uvijek drže da je Nokia postupila krivo, no mladi investitori neće napraviti nikakav puč u Nokiji, niti će je pokušati vratiti na pravi put, jer ne postoje. Vijest o planu B za Nokiju su prenijeli mnogi svjetski mediji, uključujući i Wall Street Journal.

www.nokia.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još