Tehnologija NOVITETI IZ GOOGLEA

Stigli novi Android Market i Android Honeycomb

  • Autor: B. R.
  • 3.2.2011 12:13:47
  • 3.2.2011 10:24:30

Guglovci su jučer na prigodnom događanju za novinare predstavili javnosti novu web verziju dućana aplikacija Android Market te otkrili ponešto detalja o novoj verziji svog operativnog sustava za mobilne uređaje Android

Nova verzija Googleovog Androida prvenstveno je namijenjena tablet računalima te su iz tog razloga u taj operativni sustav ugrađeni neki dodaci koji će do punog izražaja doći upravo na tom tipu gadgeta.

Do punog izražaja doći će i multitouch mogućnosti pripadajućih uređaja, s obzirom da su uobičajeni widgeti u potpunosti prilagođeni tom načinu rada. Poboljšan je i pristup aplikacijama, no najveća poboljšanja učinjena su 'ispod haube', u radu samog Androida.

Google je predstavio i novu verziju Android Marketa na web sučelju. Dosadašnja stranica bila je izuzetno skromna, a nova verzija dućana aplikacija na adresi market.android.com donosi podosta novih mogućnosti.

Korisnici se sada mogu prijaviti u servis svojim podacima s Googlea te na jedinstvenom mjestu vidjeti sve svoje instalirane aplikacije i uređaje s kojih su pristupali Android Marketu, instalirati nove aplikacije na mobilne uređaje ili jednostavno pregledavati one dostupne.

tportal.hr

Nažalost, novi Android Market na webu pati od 'porođajnih' bolesti, tako da su u trenutku pisanja ovog članka sve kategorije aplikacija potpuno prazne, no do svih se može doći preko ugrađene tražilice.

market.android.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još