Tehnologija JEFTINIJI ROAMING

Uštedite čak do 70 posto na pozivima iz inozemstva

  • Autor: tportal.hr
  • 28.1.2011 17:27:17
  • 28.1.2011 15:15:58

Dok uživate na snježnim padinama Italije, Francuske ili Austrije, više nema razloga da ne podijelite svoje doživljaje sa svima koje znate jer telefonirati i slati mailove sada možete i do 70 posto povoljnije uz T-Mobileove opcije WorldClass Plus i WorldClass Data Plus. Aktivacijom opcije do 31. ožujka 2011. možete osvojiti i putovanje u inozemstvo

Opcija World Class Plus omogućuje vam razgovore s Hrvatskom za samo 5 kn/min, i to iz 26 europskih zemalja i SAD-a. Pripazite pritom da ste u mreži jednog od WorldClass partnera T-Mobilea. Njihov popis možete vidjeti na ovoj stranici.

Uz povoljnije razgovore iz inozemstva, povoljnije možete koristiti i internet putem mobitela, i to uz opciju WorldClass Data Plus. Njenom aktivacijom 1 MB prometa plaćate samo 5 kn, što će vam omogućiti da i na odmoru nastavite sa svojim ustaljenim ritualima poput pregledavanja profila na društvenim mrežama, čitanja vijesti ili slanja mailova. Cijena vrijedi za korištenje podatkovnog prometa iz čak 28 zemalja svijeta. Popis WorldClass Data Plus partnera T-Mobilea možete vidjeti ovdje.

Opcije se aktiviraju slanjem SMS poruke sadržaja A na 3636 ili putem službe za T-Mobile pretplatnike na broj 098 1550. Čim aktivirate opcije ulazite u nagradnu igru i možete osvojiti i putovanje za dvije osobe u vrijednosti 5.000 kn. Mjesečna naknada za opciju WorldClass Plus iznosi 50 kuna, a za WorldClass Data Plus 100 kuna.

Saznajte više o ovoj akciji na www.t-mobile.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još