Tehnologija KORISNICI ODABRALI

Najbolje aplikacije za mobitele Nokia

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2011 9:36:59
  • 13.1.2011 7:27:19

Najbolji su natječaji oni na kojima žiri čine – sami korisnici. Tako je i s natječajem koji je nedavno priveden kraju na Ovi.com, a nakon čega je proglašeno šest aplikacija koje svaki vlasnik Nokije mora imati na svom mobitelu

Birala se najbolja aplikacija u šest kategorija: Igre, Društvene mreže, Glazba, Uslužne, Zabava te Posao i produktivnost. Osim kvalitete, najbolje aplikacije korisnicima olakšavaju ili ispunjavaju pojedini segment života. Zbog toga ćete im se vraćati iz dana u dan.
 
Pobjednička igra je Doodle Jump, razvijena u GameHouseu koja oduševljava jednostavnošću i igrivošću.
 
Pobjednička aplikacija u kategoriji Posao i produktivnost jest Mobile Documents, tvrtke Visiarc, a koja korištenje privitaka u e-mail porukama čini jednostavnim i bez prevelike muke.
 
Najbolja je aplikacija u kategoriji Zabava Touchnote Postcards, pomoću koje svaka fotografija u trenu postaje kreativna čestitka.
 
Ne znate koja pjesma upravo svira? Odgovor vam u trenu daje najbolja glazbena aplikacija Shazam.
 
Gravity je najbolja aplikacija u kategoriji Društvenih mreža, koju je razvio Jan Ole Suhr, a sve da biste bili u kontaktu sa svojim virtualnim i manje virtualnim prijateljima.
 
U kategoriji Uslužne aplikacije pobjednik je JoikuSpot WiFi Hot Spot. JoikuSpot koristi vašu Nokiju kao WiFi hotspot da biste bili spojeni na internet i kad vas iznevjere sve druge opcije osim 3G mreže.
 
Najbolje aplikacije u 2010. godini, kao i brojne druge možete pronaći na Ovi Trgovini.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još