Tehnologija APLIKACIJE ZA MACOVE

Apple predstavio Mac App Store

  • Autor: G. M.
  • 7.1.2011 13:31:42
  • 7.1.2011 11:28:08

Appleov online dućan aplikacijama za Mac računala počeo je s radom. Trgovina izgleda vrlo slično već etabliranoj trgovini aplikacija za iPhone i iPad

Apple je prošli mjesec objavio da će početkom 2011. godine otvoriti trgovinu aplikacijama za svoja osobna računala. Taj dan je stigao i Apple je održao riječ, trgovina je u punom pogonu i spremna primiti vaš teško zarađeni novac u zamjenu za aplikacije.

Izgledom se Mac App Store ne razlikuje bitno od već poznatog nam App Storea za mobilne uređaje. Aplikacije se mogu pregledavati po kategorijama u koje su podijeljene po funkciji i po popularnosti kojom ih kupci preuzimaju. Jedina razlika u odnosu na App Store je što je tipka Genius zamijenjena tipkom Purchases, a koja će vam pokazati povijest vaše kupovine. Apple kaže da će vrlo brzo implementirati funkcionalnost tipke Genius.

Trgovina u trenutku svog pokretanja broji više od 1.000 aplikacija, a na top listama popularnosti dominiraju Appleovi proizvodi, iako se mogu pronaći i proizvodi proizvođača kao što su Autodesk ili Boinx. Za kupovinu u Mac App Storeu potrebno je imati Snow Leopard verziju MacOS X-a.

www.apple.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još