Tehnologija SE XPERIA ARC

Novi pripadnik Sony Ericssonove obitelji Xperia

  • Autor: B. R.
  • 7.1.2011 9:45:25
  • 7.1.2011 7:14:22

Na ovogodišnjem sajmu CES 2011 Sony Ericsson predstavio je svoj novi uređaj. Sony Ericsson Xperia arc, prema navedenim specifikacijama, trenutno je najmoćniji Android uređaj na svijetu

Sony Ericsson Xperia arc pravo je osvježenje tvrtkine obitelji uređaja pod brandom Xperia.

Sony Ericsson Xperia arc tanka je tek 8,7 milimetara, dok ostale dimenzije iznose 125x63 milimetara. Sadrži 4,2-inčni višedodirni zaslon, u kompaniji nazvan Reality Display, a za čiji je kvalitetni prikaz slike zaslužan Mobile BRAVIA Engine.

Ugrađena kamera razlučivosti je 8,1 megapiksela, sadrži Sonyjev Exmor R optički senzor, a sposobna je snimati HD video (720 p). sve snimljene materijale moguće je prikazivati na vanjskim uređajima poput televizora ili monitora s obzirom na to da uređaj sadrži ugrađeni HDMI izlaz.

Xperia arc bit će predstavljen na najnovijoj verziji Android platforme koja nudi pristup Google Mobile Services i mnoštvu raznih aplikacija koje su dostupne na Android marketu.

Sony Ericsson Xperia™ arc bit će globalno dostupan na odabranim tržištima, uključujući Japan, od prvog tromjesečja u ponoćno plavoj (Midnight Blue) i srebrnoj (Misty Silver) boji.Za više informacija, pročitajte Sony Ericsson Product Blog na blogs.sonyericsson.com/products.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još