SPECIJALIZIRANA TRGOVINA

Otvoren prvi HP Brand Store u Hrvatskoj

17.12.2010 u 08:52

Bionic
Reading

U Arena centru je otvorena prva HP-ova specijalizirana trgovina, gdje će kupci, osim hardvera, pronaći i stručno osoblje koje će im pomoći odabrati najbolji proizvod za njihove potrebe

HP Brand Store u Hrvatskoj jedna je od šest novih trgovina koje su otvorene ili se planiraju otvoriti širom Europe, Bliskog istoka i Afrike do kraja ove kalendarske godine. Tri takve trgovine otvorene su  zadnjih mjesec dana u Rumunjskoj, Srbiji i Španjolskoj, a slijede Češka i Kazahstan.

U zadnje dvije godine, tvrtka HP uvela je gotovo 4.000 zona potrošačkog iskustva u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike. U tim zonama se nalazi 160 'trgovina u trgovinama' i pet HP-ovih trgovina otvorenih s partnerima na odabranim lokacijama kao što su London Harrods, Casablanca ili Moskva. Te trgovine omogućavaju potrošačima da isprobaju proizvode koje su naumili kupiti u stručnom i uslužnom okruženju.

Otvorenje trgovine je zamišljeno kao događaj na crvenom tepihu prepun paparazza, poznatih osoba i lijepih djevojaka koje se skrivaju iza svojih HP prijenosnika. Prisutni novinari nisu razočarali u ulozi paparazza, pogotovo kada su na tepih izašle djevojke koje su se trebale skrivati prijenosnicima - na svu sreću, mali prijenosnici ih nisu jako dobro sakrili. Od poznatih su na otvorenju bili Slaven Bilić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, i Nika Fleiss. Slaven Bilić je izabran za HP-ovog ambasadora u 2011. godini, a Nika Fleiss je promovirala ovogodišnji Snow Queen Trophy, koji, među ostalima, sponzorira tvrtka HP.

HP Brand Store pruža svojim posjetiteljima niz pogodnosti u prvim danima rada pa će do 31. prosinca nuditi više proizvoda po akcijskim cijenama, a prvih 50 kupaca dobit će na poklon HP-ov bežični miš. Zagrebački HP Brand Store je otvoren u suradnji s HP-ovim partnerom, tvrtkom Mikronis Centar.