Tehnologija BESPLATNE RADIONICE

LG poziva na upoznavanje s LG Optimusom 7

  • Autor: B. R.
  • 17.12.2010 9:44:01
  • 17.12.2010 7:19:35

Zainteresirani korisnici i developeri aplikacija za operativni sustav Windows Phone 7 mogu se prijaviti na besplatne stručne radionice 21. i 22. prosinca u Zagrebu

LG Hrvatska odlučio je prvi put korisnicima, ali i programerima otvoriti vrata svog ureda i omogućiti im da detaljno upoznaju te uživo isprobaju LG Optimus 7 - tvrtkin prvi pametni telefon s operativnim sustavom Windows Phone 7.

Besplatna radionica pod stručnim vodstvom o naprednim mogućnostima ovog uređaja za njegove sadašnje i buduće korisnike održat će se u utorak, 21. prosinca od 18 do 20 sati u uredu LG Electronicsa u Aveniji V. Holjevca 40 u Zagrebu.

Isto vrijeme i mjesto, ali u srijedu, 22. prosinca, rezervirani su za sve one koji žele početi razvijati aplikacije za WP7, vidjeti kako iskoristiti prednosti LG WP7 u razvoju aplikacija te ih objaviti na Marketplaceu. Gost predavač na ovoj radionici je Andrej Radinger, priznati stručnjak za novu Microsoftovu mobilnu platformu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za sudjelovanje na: silvija.ozvald@lge.com

Više informacija i detaljan program pronađite na www.lg.com/hr/lg/news-center/tisak/clanak/otvoreni-dani-lg-a-lg-optimus-7.jsp.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još