NOVI DIZAJN I MOGUĆNOSTI

GoHome sada nudi pretragu po slikama

16.12.2010 u 12:42

Bionic
Reading

Jedna od najboljih domaćih tražilica nekretnina GoHome osvježena je redizajnom, a tu je i nekoliko novih mogućnosti uključujući i pretragu po slikama

GoHome poseban je po tome što korisnicima omogućuje upisivanje gotovih pitanja i fraza sličnih onima u ljudskom jeziku, primjerice 'Stan u Zagrebu, treći kat, ispod 50.000 eura'.

Zbog svojih naprednih algoritama i velikog broja rezultata, GoHome se brzo proširio i na regiju, pa je tako prisutan, osim u Hrvatskoj, i u Sloveniji, Italiji, Češkoj, Slovačkoj i Srbiji. Tvrtka Pravi Klik d.o.o. iz Zagreba, koja je razvila GoHome, tvrdi da u bazi ima preko sedam i pol milijuna nekretnina te preko tri tisuće partnera, a sljedeći se tjedan planira i širenje u Bosnu i Hercegovinu.

Što se tiče nove funkcionalnosti, najvažnija je nova mogućnost pretraživanja po slikama, gdje umjesto popisa rezultata za svoj upit možete odmah dobiti galeriju fotografija nekretnina. Uskoro stiže i pretraga po mapi te personalizirana pretraga koja će vam tijekom pretraživanja nuditi obavijesti i savjete.