ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Modni stil horoskopskog znaka - Strijelci

04.12.2010 u 11:12

Bionic
Reading

Iako su mnogi skeptični kad je riječ o horoskopima, treba priznati da je ipak uvijek zanimljivo pročitati što zvijezde govore o nama. Upravo smo ušli u razdoblje vladavine razigranih i optimističnih Strijelaca koje traje do 21. prosinca

Ovaj horoskopski znak određuje element vatra, a životima energičnih Strijelaca upravljaju pozitivna energija i optimizam. Sve to se odražava na njihov modni stil jer i muški i ženski pripadnici ovoga znaka vole sve što je neobično i originalno, a usude se odjenuti i ono što drugi nikad ni ne bi pomislili nositi.

Strijelci drže do svog vanjskog izgleda, no tome pristupaju na svoj neobavezan, casual način. Nekad znaju danima nositi totalno ležerne kombinacije jer se u tome super osjećaju, no ako se trebaju skockati za neku prigodu, dat će si truda, pa će ponekad možda i pretjerati s nakitom ili bojama.

U garderobi muških i ženskih Strijelaca nikad nećete vidjeti tamne nijanse niti previše klasičnih odjevnih predmeta – to jednostavno nije njihov stil jer oni obožavaju boje.

Baš poput svih pripadnika vatrenih znakova, Strijelci za svoju odjeću rado biraju dominantne i odvažne nijanse poput ljubičaste, crvene, plave, purpurne, boje zlata ili narančaste te otkačene uzorke poput životinjskih printova.

Ženske pripadnice ovog znaka uživaju privlačiti pozornost svojom odjećom pa vole nositi neobične kreacije u kojima će biti zapažene.

Rado biraju i upečatljiv nakit pa ćete ih prepoznati i po velikim ogrlicama, neobičnim naušnicama, ludom prstenju i bezbrojnim narukvicama – ponekad čak sve to iskombiniraju zajedno.

Iako nisu opsjednuti modom, Strijelci jako dobro znaju što se nosi, a što ne, no trendovima pristupaju poput svih vatrenih znakova i samouvjereno će odjenuti ono što se njima sviđa te su uvijek zapaženi. Vole odvažne kreacije, a bez obzira na začuđene poglede okoline, od svojeg stila ne odstupaju.

Posebno su slabi na otkačene modele cipela i unikatne modne detalje.

Pripadnica ovoga znaka Vanessa Hudgens također je priznala da je slaba na dobre cipele i da fanatično skuplja štikle razvikanog Christiana Louboutina, koje krase prepoznatljivi crveni potplati. Kao svoje modne ikone Vanessa ističe najveće modne ovisnice Mary-Kate Olsen, Victoriju Beckham i Nicole Richie, jer sviđa joj se to što se ove cure znaju poigravati modnim stilovima.

Kad je pak riječ o frizurama, Strijelci uživaju u isprobavanju nijansi, dužina i stilova, pa nije neobično da impulzivni kakvi jesu često mijenjaju imidž.

Strijelci vole energične slatkaste ali lepršave parfeme, one koji će se uklopiti u njihov karakter i dinamičan način života. Nije im od najveće važnosti da miris bude skup, pa ćete Strijelce često vidjeti da kupuju u jeftinim parfumerijama. Budući da uvijek vole lijepo mirisati, čak i kada idu baciti smeće, Strijelci troše ogromne količine kozmetičkih preparata, osobito parfema.

JOŠ PONEŠTO O STRIJELCIMA:

Najbolje se slažu s: Ovnovima i Lavovima

Najviše ih privlače: Blizanci

Dragi kamen: topaz

Vole: putovanja, sportove, boravak u prirodi, filozofiju, slobodu
Ne vole: laži, kontrolu, naporne osobe

Zaštitni znak: sportska tjelesna građa, sjajan osjećaj za humor, velikodušnost, tolerantnost

Poznati rođeni u znaku Strijelca: Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Taylor Swift, Jake Gyllenhaal, Brad Pitt, Ben Stiller, Adam Brody, Britney Spears, Christina Aguilera, Katherine Heigl, Scarlett Johansson, Tyra Banks, Jay-Z, Katie Holmes, Ozzy Osbourne, Tina Turner.