ZABAVNA TEORIJA

Razotkrij je prema boji njezine kose

02.12.2010 u 12:39

Bionic
Reading

Već ti se dugo sviđa, ali ne znaš kako bi joj prišao? Probaj je pročitati prema boji njezine kose! Možda ova psihologija i nije baš u svakom slučaju sto posto točna, ali je sigurno jako zabavna!

CRVENOKOSA

Crvena je boja strasti i dominacije

Djevojka crvene kose često se ponaša po motu 'što na umu, to na drumu'. Dakle, na razmišljaju previše, vode ih vlastite želje i strasti pa te tako danas može voljeti, a već sutra, kada te bolje upozna, možda te više neće poznavati ili će te otkantati. Stoga, oprez, da te ne bi povrijedile.

BAKRENO-NARANČASTA KOSA

Narančasta je senzualna boja. Ima u sebi i crvene, ali je pritajena pa je tako emocija u prvom planu, a ne strast

Cura ovakve boje kose osjećajna je, voli se brinuti o drugima. Ona ima dobro razvijenu intuiciju, a kada te zavoli, samo je tvoja. Kod nje prekidač 'off' često ne radi i kada se zaljubi, teško joj je shvatiti da druga strana možda ne osjeća isto.

PLAVOKOSA

Komunikacija i šarm.

Plavokosa nikada neće ostati bez teksta, a i šarmirat će te kao od šale. Uvijek zna što misli, osjeća i želi, a to očekuje i od tebe. Zna biti i previše egocentrična i ponašati se kao da je centar svijeta. Računaj da ćeš se kod nje morati izboriti za svoja prava.

PLAVUŠA VRLO SVIJETLE KOSE

Bijela boja predstavlja čistoću i duhovnost

Cure koje imaju izblajhnanu kosu vole red i čistoću. Vole znati gdje je kome mjesto i poštovati određene zakone. Nepisano je pravilo ono da obično dečki prilaze curama, stoga to imaj na umu ako ti se sviđa njegovateljica platinaste kose. Red i rad njezina su omiljena načela.

TAMNOKOSA

Crna predstavlja misterij i nepoznato

Djevojka tamne kose (crnka, brineta) neće odmah otkriti kakva je. Voli tajanstvenost i sama voli djelovati misteriozno. Često će ti davati dvoznačne odgovore ili će odgovor zamotati u takve riječi da uopće nećeš znati što ti govori. Njezin je moto: 'Neću ti ništa reći... zasad.' Ali kada je upoznaš, sigurno nećeš požaliti na uloženom trudu.

PRAMENOVI

Zeleni

Zelena je boja života i prirode

Osoba koja je odabrala zelene pramenove stavlja opće dobro ispred svojih interesa. Često će ti pričati o protestima za prava životinja, protiv lova i slično.

Ružičasti

Ružičasta je boja fantazije, mašte i iluzije

Ružičasti pramenovi - nepopravljiva romantičarka. Često je to pjesnikinja koja živi u svojim stihovima, u svom unutarnjem, lijepom svijetu.

Žuti

Žuta je boja sunca i energije

Ona ima energije na davanje, a isto će očekivati i od tebe. Samo skače s jedne aktivnosti na drugu i nema toga što je ne zanima. Ako želiš biti s ovakvom veseljakušom, sigurno će ti trebati dobra kondicija.