SERENA IZ 'TRAČERICE'

Napravi frizuru poput Blake Lively

30.11.2010 u 09:41

Bionic
Reading

Blake Lively koja glumi Serenu u popularnoj 'Tračerici' često nosi kosu svezanu u šarmantnu i uvijek nosivu punđu. Naučite i vi kako napraviti istu frisku

Iako su joj tek 23 godine, već je proglašena novom modnom ikonom, njezina frizura je najtraženija u salonima, dok je Christian Louboutin nazvao jedan model cipela po njoj. Plavokosa Blake Lively nova je it djevojka, za koju su svi puni riječi hvale, pa čak i Vogueova ledena kraljica Anna Wintour.

Celebrity
stilist Mark Wooley kaže: 'Blake je šik i božica ležernog stila, uvijek izgleda odlično iako se vidi da se uopće nije previše trudila oko toga. A kada nosi mladenačku punđu, začas se preobrazi u pravu ikonu stila.'

Stoga evo kako u nekoliko koraka napraviti sličnu frizuru:

KORAK PRVI

Prvo nanesite serum za kosu, najbolje dok je još mokra. Tako će se lakše oblikovati.

Sada razdijelite kosu - razdjeljak neka bude ravan, bez krivudanja. Uzmite sušilo i dobro osušite kosu. Potom je svežite u konjski repić, ali nisko na zatiljku, i dobro je zaližite, da nijedna vlas ne strši. Ona mora biti jako glatka, a ako nije, stavite još malo seruma na dlanove i nanesite od čela prema svezanom repu.

KORAK TREĆI

Motajte kosu oko središta konjskog repića. Imate li kosu nejednake dužine, kada se izvuče koji pramen, zakačite ga malom ukosnicom. Kada završite s motanjem, učvrstite je ukosnicama ili kakvim drugim ukrasima. Ipak, želite li izgledati baš kao Blake, nemojte koristiti ništa što se pretjerano ističe.

KORAK ČETVRTI

Na kraju pošpricajte malo laka, i to je to. Vaš look a la Blake je gotov te možete krenuti u večernji izlazak!