NEW YORK

Svjetlucava Blake otkrila božićnu zvijezdu

19.11.2010 u 12:55

Bionic
Reading

Za ljepoticom iz serije 'Tračerica', kao i uvijek, okrenule su se mnoge glave na otkrivanju božićne zvijezde u New Yorku, napravljene od 25 tisuća kristala Swarovski

Zvijezda je postavljena na vrh božićnog drvca na Rockefeller Plazi.

'Zbilja sam presretna što mi je pripala čast otkriti zvijezdu jer sam kao dijete tijekom božićnih praznika dolazila u New York pa me to podsjeća na djetinjstvo', rekla je uzbuđena Blake.

Dugonoga glumica, koja u seriji glumi Serenu van der Woodsen, nedavno je proglašena drugom najbolje odjevenom ženom (iza Lady GaGe) u anketi Voguea. Ni ovoga puta vitka plavuša nije pogriješila – bila je zanosna u kratkoj jaknici ukrašenoj, prigodno, kristalima Swarovski.

Svoj je look upotpunila minihaljinom, efektnim čizmama, kosom skupljenom u jednostavan repić i njezinim zaštitnim znakom – neodoljivim osmijehom.
Inače, božićno drvce bit će osvijetljeno na posebnoj svečanosti 30. studenog, a nastupit će Susan Boyle, Mariah Carey, Charice, Sheryl Crow, Jackie Evancho, Josh Groban, Katherine Jenkins, Annie Lennox, Kylie Minogue, Jessica Simpson i The Radio City Rockettes