NOVA ZVIJEZDA

Emma Stone ponovno surađuje s Willom Gluckom

18.11.2010 u 14:14

Bionic
Reading

Crvenokosa glumica koja se probila ulogama u komedijama 'Roker' i 'Superbad' ponovit će suradnju s redateljem njezinog najnovijeg hit filma 'Cura na lošem glasu' koji je dosad zaradio čak 65 milijuna dolara u kinima širom svijeta

Lepršavu komediju s Emmom Stone u glavnoj ulozi režirao je Will Gluck koji je ovoj zgodnoj 22-godišnjoj Amerikanki već ponudio i novu suradnju u zasad nenaslovljenom filmu koji će se početi snimati 2012. godine.

Osim tog filma, Emmu na ljeto čeka i nastavak Spider-Mana u kojem igra Gwen Stacy.

Emma je dakako oduševljena ovim angažmanom budući da je, kako je rekla, uživala na snimanju 'Cure na lošem glasu', dodajući da je Will sjajan.

'Svi su bili oduševljeni jer je 'Cura na lošem glasu' najbolji film koji je snimila kompanija Screen Gems, a Emma je za svoju ulogu dobila samo visoke ocjene', rekao je predstavnik Screen Gemsa.

Glavna junakinja filma (u originalu 'Easy A') koji u naša kina stiže 25. studenoga je srednjoškolka Olive (Stone) koja lagala o gubitku svoje nevinosti te počinje vjerovati da se njezin život razvija identično kao i onaj glavne junakinje u knjizi 'The Scarlet Letter' (Grimizno slovo) koju istovremeno obrađuje za lektiru.

Osim Emme, u filmu igraju Aly Michalka (Rokerice), Penn Badgley ('Tračerica'), Amanda Bynes, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson, Cam Gigandet, Lisa Kudrow, Malcolm McDowell i Stanley Tucci