Teen NAGRADNJAČA

Dobitnici knjige 'Drakula'

  • Autor: tportal.hr
  • 25.11.2010 9:57:26
  • 18.11.2010 13:16:16

Remek-djelo Brama Stokera mlađim čitateljima prilagodio je Nicky Raven, a da pritom nije izgubilo ništa od intrige, napetosti i uzbuđenja slavnog originala. Izdavačka kuća Planetopija i tportal.hr nagrađuju svoje čitatelje knjigom 'Drakula'

Grof Drakula vjerojatno je najpoznatiji vampir u povijesti, zahvaljujući uzbudljivom klasičnom romanu Brama Stokera. Iako poznat kao roman strave i užasa, neki 'Drakulu' smatraju romantičnom ljubavnom pričom. Kako bi ova napeta priča bila dostupnija i mlađim generacijama, donosimo je prepričanu u ovom ekskluzivnom izdanju, ilustriranom gotovo sablasno živim, tajanstveno lijepim crtežima. Ova će vas čudesna knjiga prenijeti u napeti svijet intriga, opasnosti i izazova.

Grof Drakula, stoljećima pošast Transilvanije, opet je na djelu, ovaj put na putu u Englesku. Mladi odvjetnik Jonathan Harker s profesorom Van Helsingom i hrabrom družinom mora pronaći i ubiti legendarnog vampira prije nego što zlo dostigne iduću žrtvu. Pred iskonskim zlom bešćutnog neprijatelja na kušnji će se naći ljubav, hrabrost i odanost – vrline koje jedine, uz iskreno prijateljstvo i nesebičnost, mogu pobijediti sile tame. Čak i ako ne vjerujete da vampiri doista postoje, od ove će vam se priče dignuti kosa na glavi, ali će vas i raznježiti snaga ljubavi i nadahnuti hrabrost žrtvovanja za drugog.

Knjige su osvojili:

Ante Turkalj
Rudi Dolić
Antun Zdenko Konjarević


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više