Teen PRIPREMI SE

Pitanja koja ćeš joj postaviti na početku veze

  • Autor: tportal.hr
  • 22.11.2010 15:06:18
  • 22.11.2010 14:13:07

Škicaš je već dugo i konačno je pristala na izlazak. No, sada se stvorio novi problem – što je pitati? Pitanja o omiljenim knjigama i filmovima već ste pretresli više puta i bojiš se da bi mogao nastati tajac

No, sada je pravo vrijeme za malo ozbiljnije teme. Sigurno ne želiš ispasti neodgovorno i neozbiljno, pa treba potegnuti i ozbiljnije teme. Osim toga, trebaš znati da mnoge cure vole upravo ovakve teme. Djevojke su po prirodi znatiželjnije i vole postavljati intimna pitanja.

Stoga je iznenadi i kreni u napad upravo s pitanjima koja bi ona sigurno o tebi znala, a baš se ne usudi odmah ih pitati.

Jedan od glavnih problema na spoju može biti ako pričaš samo o sebi i svojim interesima. Upravo se na ovo mnogo djevojaka žali. Ovo može biti zbog velikog ega ili zbog prevelike treme, ali koji god uzrok bio, nije ugodno cijelu večer slušati samo o nekom drugom.

Stoga evo malog priručnika, saznaj što je sve možeš pitati i tako je bolje upoznati već na samom početku vašeg druženja. Naravno, doziraj ta pitanja i budi umjeren da se tvoja cura ne bi osjećala kao na policijskom ispitivanju.

Koje bi bile kvalitete idealne ljubavne veze za tebe?

Jesi li ikada izašla s tipom koji je izgledao kao mačo frajer?

Koja je najvažnija stvar koju bi dečki trebali razumjeti u vezi cura, a čini ti se da ne razumiju?

Jesi li ikada imala slomljeno srce? (Ako kaže da nije, velika je vjerojatnost da laže.)

Što te najviše plaši u vezi?

Zašto je propala tvoja zadnja veza?

Što misliš da je najveća greška koju dečko može napraviti u vezi?

Misliš li da su dečki općenito previše mačo ili previše osjetljivi? 

Što je najstrašnija stvar koju si u životu učinila?

Bi li išla sa mnom...? Ovdje slobodno dodaj neku aktivnost koja obično curama i nije nešto pretjerano zanimljiva -  dakako, svaka čast iznimkama - npr. u trgovinu s informatičkom opremom ili na neko sportsko natjecanje. Ako joj je stalo do tebe, rado će ti praviti društvo, a i ti ćeš njoj uzvratiti tebi jednako mrskim odlaskom u šoping ili ćete zajedno odgledati neki romantični film po njezinom ukusu. Veze se zasnivaju na kompromisima, pa, ako želiš da potrajete, potrudi se.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više