MAMINA KĆI

Madonnina Lourdes nabacila rokerski look

16.11.2010 u 12:46

Bionic
Reading

Četrnaestogodišnja Madonnina kći Lourdes Leon sve više nalikuje na slavnu mamu. Lola, kako je zovu, zbilja vrlo brzo odrasta, a od majke je, sudeći po svemu, naslijedila i osjećaj za modu

Lourdes, poznata po svom osebujnom modnom stilu, posebno se skockala za njujoršku premijeru dugočekivanog nastavka filma o malom čarobnjaku J. K. Rowling pod nazivom Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio.

Svi potrebni rock chic elementi su bili tu - kožna jakna, marama s mrtvačkim glavama, uska mini haljina u ultramodernoj intenzivno plavoj boji, a Madonnina kći ovu vrlo efektnu kreaciju upotpunila i je clutch torbicom s motivom britanske zastave. Lolina duga kosa je bila brižljivo ispeglana, a čini se da ju je i potamnila budući da joj Madonna nije dopuštala da oboji kosu prije 14. rođendana koji je Lourdes nedavno proslavila.

Madonna i njezina kći ove su godine pokrenule modnu kolekciju Material Girl čije je zaštitno lice skandalozna zvijezda 'Tračerice' Taylor Momsen (Jenny). Odjeća je namijenjena mladim curama koje su u duši buntovnice, inspirirana je rockom, uličnom modom i osamdesetima.

Inače, svijet mode Loli nije nimalo nepoznat - već s tri godine je sa slavnom mamom išla po modnim revijama, a odjeću si sama bira otkad zna za sebe.