Teen SPORNA BOJA

Gimnazijalca izbacili iz tima zbog ružičastih tenisica

  • Autor: N. LJ. J.
  • 12.11.2010 9:37:27
  • 12.11.2010 8:34:40

Coy Sheppard gimnazijalac je iz Mississippija koji trenira američki nogomet. No izbacili su ga iz ekipe, jer je želio nositi ružičaste tenisice

Naime, Coyu je baka dala ružičaste tenisice, jer je uspješno pobijedila tumor dojke, a mjesec listopad u svijetu je poznat kao Mjesec borbe protiv te bolesti. No kada je Coy došao na utakmicu 8. listopada u ružičastim tenisicama, trener je zatražio da ih skine. Coy to nije učinio te je došao u njima i na trening. Trener ga je opet tražio da ih skine, a Coy je to opet odbio. Na kraju su gimnazijalca izbacili iz ekipe.

Coy je na kraju cijeli slučaj predao na sud, jer se boji da neće moći završiti razred budući da su ga izbacili iz sportskog tima.

Iz škole su javili: 'Ovo nije imalo ništa s Mjesecom borbe protiv tumora dojke i našom potporom. Radi se o tome da Coy nije želio slušati trenera i zbog toga je izbačen iz ekipe.'

Ipak, trener je rekao da će mu dopustiti odlazak na maturu iako više nije u sportskom timu. Coy se u međuvremenu ispričao i rekao da više neće nositi ružičaste tenisice, no odluka o suspenziji iz tima još nije povučena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više