TERET SLAVE

Demin otac krivi Hollywood za slom svoje kćeri

03.11.2010 u 11:23

Bionic
Reading

Vijest da je 18-godišnja Demi Lovato završila u rehabilitacijskom centru šokirala je njezine fanove, a njezin otac Patrick za sve je okrivio Hollywood

'Demi je već dugo pod silnim pritiskom. Bio sam s pravom zabrinut kad je potpisala za Disney, kao da sam predosjećao da će se nešto loše dogoditi', izjavio je tata popularne glumice i pjevačice.

Otkrio je i da je njegova kći toliko bila zauzeta da ga nije stigla posjetiti dok se nekoliko mjeseci liječio u bolnici. 

Kako je ranije objavljeno, Demi je odjednom prekinula turneju s Jonas Brothersima te se sama prijavila u rehabilitacijski centar gdje je zatražila pomoć za svoje nagomilane probleme s kojima se već neko vrijeme bori, poput samoozljeđivanja i anoreksije/bulimije. Osim toga, Demi je nekoliko puta ispričala i da je u srednjoj školi bila žrtva bullyinga.

Prema nekim informacijama, Demi koja je poznata po svom uzornom ponašanju se navodno potukla s pratećom plesačicom na aerodromu u Peruu.

'Demi i njezina obitelj mole medije i javnost za poštivanje privatnosti u ovim teškim trenucima', poručio je PR menadžer Demi Lovato.

Neki mediji pišu i da je Demi teško podnijela prekid veze s Joeom Jonasom koji se u međuvremenu našao u naručju lijepe Ashley Greene (Alice) iz sage 'Sumrak'.

'Bilo je jasno da još uvijek nije preboljela Joea. Nije željela da se uopće započinje ta tema. A budući da su zajedno na turneji, sve je to bilo poprilično stresno za Demi. Nije ni čudo što se slomila', ispričao je jedan izvor za People, dodavši da je Demi bila non-stop u pogonu i zbog promocije filma Camp Rock 2.

Lovato je izjavila da ima veliku podršku svoje majke Dianne, a jako je bliska i s mlađom polusestrom Madison De La Garza (8) koja je također glumica – TV gledateljima je poznata kao Juanita Solis iz serije Kućanice