Teen SLOMILA SE

Demi Lovato prijavila se u rehabilitacijsku kliniku

  • Autor: E. K.
  • 2.11.2010 14:53:07
  • 2.11.2010 11:52:27

Osamnaestogodišnja glumica i pjevačica koja se proslavila u Disneyjevim serijama za tinejdžere, navodno se sama prijavila u rehabilitacijsku kliniku ovoga vikenda zbog emocionalnih i zdravstvenih problema, objavili su američki mediji. Razlog nije ovisnost o opijatima već njezino loše psihofizičko stanje

Demi je ovoga vikenda prekinula turneju i potražila medicinsku pomoć u 'rehab' klinici. No kako saznaje TMZ, nije riječ o zlouporabi droga ili alkohola, već o njezinom psihofizičkom stanju.

Naime, Demi se već godinama bori s problemima u prehrani i samoozljeđivanjem, a u nekoliko je navrata otkrila i da je tijekom školovanja bila žrtva učenika zlostavljača.

'Demi je odlučila potražiti pomoć, jer misli da je to duguje samoj sebi. Najviše joj je žao što je morala prekinuti turneju. No sigurno će se odmah vratiti na pozornicu čim joj bude bolje', rekao je njezin predstavnik za medije.

Demi koja dosad nije bila upletena u ikakve skandale, teško je podnijela, prekid s Joeom Jonasom iz Jonas Brothers, a zahladila je i odnose s nekad najboljom prijateljicom, još jednom diznijevkom, Selenom Gomez.

Inače, Lovato je nedavno izjavila da bi joj majka opalila šamarčinu da krene krivim putem te da joj puno znači podrška obitelji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više