ZVJEZDANE MUKE

Emma Watson teško prihvatila da je bogata

01.11.2010 u 19:11

Bionic
Reading

Emma Watson, mlada glumica koja se proslavila kao Hermione u filmskom serijalu o Harryju Potteru, rekla je da se šokirala kad je saznala koliko je njezino bogatstvo

Watson je otkrila da joj je bilo jako teško prihvatiti činjenicu da je bogata. Kaže da je o novcu prvi put razgovarala sa svojim ocem kad je imala 17 godina.

'Nakon trećeg filma, moj se zarađeni novac počeo naglo gomilati. Nisam imala pojma o kolikoj se to svoti zapravo radi. Bila sam šokirana i pomalo mi se zavrtjelo u glavi. Dotad sam imala 50 funti na raspolaganju svaki tjedan, a odjednom saznate da ste bogati. To je bilo ludo i zastrašujuće', rekla je Emma koju je Vanity Fair ove godine proglasio najbolje plaćenom glumicom u Hollywodu.

Emma, koja studira na američkom sveučilištu Brown, rekla je da si je zabranila čitanje tekstova o samoj sebi jer je shvatila da je takve stvari deprimiraju.

'Ponekad ima i dobrih stvari, no ja sam jako kritična, pa me negativni tekstovi znaju dosta pogoditi. Stoga to više ne čitam', rekla je.