FRANKA BATELIĆ:

Stalno mi pripisuju neke dečke

27.10.2010 u 10:09

Bionic
Reading

Osamnaestogodišnja Franka Batelić trenutačno je u središtu medijske pozornosti, a iako je stalno povezuju s nekim dečkima, među kojima i s Lukom Tomasom iz sve popularnijeg benda Kinolub, slatka Rapčanka kaže da je još uvijek solo

Osim što ima pune ruke posla u Zagrebu kao brucošica, mladu Franku čeka nastup u novom velikom projektu TopStarssnimanje novog albuma, a o svojim ostalim planovima, željama i općenito o životu raspričala se u najnovijem broju magazina Joy

'Ja sam uvijek zaljubljena. To je ono što ti daje energiju i tjera osmijeh na lice. Ali dečka nemam. Još uvijek čekam tog princa, čak ne treba ni biti na konju. Dosad sam u karijeri imala, po navodima medija, hrpu dečki… Neki su od njih bili moji prijatelji, pa čak je i moj bratić po medijima bio moj dečko. Ali polako se navikavam na to, jer javna sam osoba i nekad je jednostavno teško sve to demantirati', kaže Franka.

Pjevačica kaže da obožava putovanja te da bi voljela obići svijet baš poput Julije Roberts u hit filmu Jedi, moli, voli
'Najprije bih obišla zapadnu Afriku i otoke u Indijskom oceanu, zatim bih se prebacila u Japan, Tajland i Indoneziju, prošla cijelu Latinsku Ameriku i Karipske otoke. Nadam se da je godina dana dovoljna za ovu pustolovinu (smijeh)! Još uvijek nisam našla pratitelja za to moje putovanje! Ali ne bi mi smetalo ni da odem sama!', otkrila je 'friška' studentica ekonomije koja se ufurava u samostalni život.

'Nisam još doživjela prave čari studentskog života, ali se nadam da ubrzo hoću. Već su krenuli i prvi kolokviji, tako da slobodno vrijeme provodim za knjigom. Zasad je ovaj samostalni život super! Osim što baš i nemam vremena kuhati, pa jedva čekam da mi nona pošalje malo specijaliteta domaće kuhinje (smijeh)', rekla je.

Što se tiče njezinog novog albuma, Franka kaže da je pri kraju s pjesmama, no da će sve to pričekati završetak priprema za veliki projekt TopStars.

'Trenutačno je stanje diskografije takvo da se albumi općenito slabo prodaju i da se rasprostranilo piratstvo, tako da su downloadi s interneta 'ukrali' albume. Zato smo odlučili raditi pjesmu po pjesmu, singl po singl, a album završavati polako, bez žurbe. Naravno da je album vrhunac jednog glazbenog razdoblja i da mu se veselim. Pri kraju smo s pjesmama, ali će još malo pričekati, dok ne završe pripreme za TopStars', najavila je Franka, naglasivši da je to veliki koncertni spektakl dosad neviđen na našim prostorima.

 

'Koncerti TopStars donose tri sata pjesme, plesa i smijeha. To je zabava za sve koji žele pjevati i plesati na najveće domaće i strane hitove u posljednjih 30 godina. Tony, Indira, Luka i ja pjevat ćemo pjesme koje volimo i slušamo danas, kao i one uz koje ste odrasli, slavili, plesali i zaljubljivali se. Mislim da se sa svima podjednako slažem. Indira je hodajuća energija, nevjerojatna žena dobra srca i jako mi je drago da je ona zajedno sa mnom predstavnica ženskog dijela tima TopStars. Luka je priča za sebe, ha, ha. Nema sekunde s njim bez grčenja od smijeha. On se često naljuti, jer mu svi govore da je sam izraz njegova lica smiješan. Ali zato ga volimo (smijeh). Tony je tata ovog projekta i svi ga slušamo! Velika mi je čast surađivati s njima, ekipa je luda. Uz takav tim neće nedostajati smijeha i zabave ni sekunde, a to je garancija da će tu emociju osjetiti i svi koji dođu na koncert', rekla je.

'U mom životu prvo mjesto zauzima ljubav. A ta ljubav objedinjuje moju ljubav prema glazbi, obitelji, prijateljima. Tu je, naravno, i zadovoljstvo. Mislim da je to ono za što živimo, priznali mi to ili ne', rekla je.

Kad je pak riječ o modi, Franka kaže da nije neka ovisnica te su joj omiljeni komadi odjeće trapke i ljubičaste starke i za svakodnevni look od šminke koristi samo maskaru. Mlada pjevačica kaže da nema neki poseban životni moto, dodajući da joj je ljubav najvažnija u životu.